Notícies més llegides



Alt Empordà


Avinyonet de Puigventós

Desmantellen a Avinyonet de Puigventós una plantació de marihuana valorada en més de 50.000 euros

Alt Empordà  -  20/03/2018  -  15:28

Els detinguts tenien un habitatge destinat al cultiu de marihuana amb una zona oculta sota del garatge


Mossos

Mossos



Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 15 de març, un home, de 26 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Barcelona (Barcelonès) i un menor d'edat, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

El dia 15 de març, els mossos van tenir coneixement que en un habitatge de la localitat d'Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà) possiblement hi havia l'escomesa manipulada i un elevadíssim consum d'electricitat.

Els agents en arribar al lloc van comprovar que, efectivament, el domicili tenia la llum punxada i que l'interior desprenia una forta olor de marihuana.La patrulla es va quedar a l'exterior de l'habitatge per tal d'esperar i poder identificar a les persones que hi havia a l'interior.

Els agents van veure que en sortien dos homes, els van identificar i detenir com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.D'acord amb una entrada i perquisició judicial efectuada l'endemà es va escorcollar tota la casa. De resultes d'aquesta, la policia va localitzar 408 plantes de marihuana, 18 làmpades, 11 transformadors, 6 extractors, 8 ventiladors, 10 focus i 4 filtres.

Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri d'Interior la droga estaria valorada en 51.415 euros.L'habitatge estava destinat al cultiu de marihuana, ja que tenia habilitada una zona oculta a sota del garatge on només es podia accedir per un petit forat que es trobava camuflat per no ser detectat.

El detingut menor d'edat, va ser lliurat al seu tutor legal i serà citat pròximament per la Fiscalia de Menors.El detingut, amb antecedents, van passar el dia 19 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Figueres, el qual va decretar la seva llibertat.


Autor: Redacció


#marihuana #altemporda


#marihuana #altemporda





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...