Notícies més llegides




Baix Empordà


La Bisbal d'Empordà

Detenen dos homes per robar joies i un cotxe d'alta gamma valorat en 110.000 euros

Baix Empordà  -  12/01/2018  -  21:01

El segon dels detinguts va ser enxampat quan venia de robar joies d'un domicili de la Bisbal d'Empordà


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Mossos d'Esquadra van detenir el dia 9 i 10 de gener, a la Bisbal d'Empordà, dos homes de 19 i 26 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina, amb domicilis a la mateixa població de la detenció, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a interior de domicili i un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle.

La matinada del 23 al 24 de novembre de 2017 els mossos van tenir coneixement del robatori en una casa de la població de Torroella de Montgrí, al Baix Empordà.

Concretament els lladres havien accedit dins una casa de quatre vents que tenia el garatge en una estança independent de l'habitatge principal. Un cop dins el garatge els lladres van agafar les claus d'un turisme d'alta gamma valorat en 110.000 euros que estava estacionat i se'l van emportar. Del garatge també van sostreure diferent material per la pràctica d'esports nàutics, roba, ordinadors, un rellotge, un televisor i una bicicleta valorada en 1.500 euros.


Els lladres van circular amb el cotxe robat fins a estacionar-lo a la localitat de Salt (Gironès)



El mateix 24 de novembre, agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de Girona, mentre feien tasques pròpies d'investigació per la població de Salt, van observar un vehicle d'alta gamma estacionat que els va cridar l'atenció pel seu alt valor econòmic. Van fer les comprovacions pertinents i van constatar que aquest vehicle havia estat sostret la nit anterior d'un domicili de la població de Torroella de Montgrí.

Les investigacions d'aquesta unitat va portar a determinar qui havia sostret el turisme i qui eren els responsables del robatori.

El 9 de gener d'enguany, i gràcies a aquestes investigacions, els mossos van detenir un dels autors a la Bisbal d'Empordà per un delicte de robatori amb força a interior de domicili i un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle a la finca de Torroella de Montgrí.

L'endemà 10 de gener, els mossos van detenir, a la mateixa població, el segon dels autors d'aquest robatori. En el moment de la detenció i durant el seu escorcoll els mossos li van localitzar, tot i que pretenia amagar, diverses joies. Els mossos van esbrinar que el detingut feia poc que venia de violentar un domicili de la Bisbal d'Empordà donat que aquest no estava denunciat perquè els propietaris tot just havien entrat al domicili. D'aquest va sostreure braçalets, arracades, rellotges, anells i diversos penjolls.

Esmentar que aquest home ja havia estat detingut el 14 d'abril de 2017 per entrar a robar en aquest mateix domicili de la Bisbal d'Empordà. En aquella ocasió el dia abans també va sostreure objectes i el turisme que estava estacionat a la casa. Els mossos el van detenir a Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà) quan circulava amb el vehicle robat.

Els detinguts, a qui els consten antecedents per fets similars, van passar el dia 12 de gener a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà , el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció


#torroella #labisbal #mossos


#torroella #labisbal #mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...