Notícies més llegides



Política


Puigcerdà

Jean Castel (Cs): “Volem que Puigcerdà tingui més trens amb major freqüència de pas, menys retards i més fiables”

Política  -  08/12/2017  -  19:10

El candidat de Cs per Girona critica que el govern no s'hagi preocupat de "modernitzar els trens perquè siguin més fiables ni millorar els horaris"


Cs a Puigcerdà

Cs a Puigcerdà



"Des de Ciutadans volem que Puigcerdà tingui més trens amb major freqüència de pas, menys retards i més fiables". Així de clar s'ha mostrat el candidat de Ciutadans (Cs) per Girona, Jean Castel, en una visita a la capital de la Cerdanya per comprovar sobre el terreny les necessitats urgents de la comarca en matèria d'infraestructures i accessibilitat. Castel ha indicat que les mancances en el sistema ferroviari actual "és un problema dilatat en el temps" i una constatació més que el govern "només s'ha dedicat al procés i ha estat inhàbil per buscar solucions".

El cap de llista per Girona, ha recordat que en les eleccions autonòmiques del 2015 Ciutadans ja va advertir de la necessitat "de dignificar aquest servei que molts usuaris necessiten diàriament". A més, ha urgit a "duplicar la via de l'R3, com hem reclamat també al Congrés" i ha criticat que el govern no s'hagi preocupat de "modernitzar els trens perquè siguin més fiables ni millorar els horaris" tenint en compte també que la Cerdanya ha aconseguit convertir-se en un pol d'atracció turística durant les quatre estacions. "Més enllà del turisme d'hivern, la Cerdanya s'ha reinventat els darrers anys amb els esports d'aventura, el senderisme, les rutes a cavall, les fires equines i el trinxat i hem de tenir clar que la millora de les connexions és vital", ha incidit.

Durant la seva visita a Puigcerdà, Castel també ha posat l'accent en la necessitat de millorar l'accessibilitat al túnel del Cadí i la collada de Toses i "l'eliminació dels punts negres, els d'alta sinistralitat i col·locar el doble guarda-raïl en punts crítics per a motoristes".

Finalment, Castel ha visitat l'estació de La Molina per celebrar els 70 anys de la seva obertura i ha reivindicat que fos "una de les primeres estacions de la nostra província que contribueix", per exemple, que durant aquest pont la Cerdanya tingui el 80% d'ocupació.


Autor: Redacció


#cerdanya #puigcerda


#puigcerda #21d





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...