Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

CaixaBank ha inaugurat l'oficina de nou model Store Sant Agustí

Actualitat Girona  -  22/09/2017  -  14:22

CaixaBank reforça el seu posicionament a Girona, obrint una segona oficina del nou model Store. L'oficina està ubicada a la Plaça Independència, 18


Inauguració nou model Store Sant Agustí

Inauguració nou model Store Sant Agustí



CaixaBank ha inaugurat l'oficina Store Sant Agustí, la segona oficina del seu innovador model Store a la ciutat de Girona. L'acte, que ha estat presidit per l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha comptat amb l'assistència del vicepresident de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; el director dels Serveis Territorials de Governació de la Generalitat a Girona, Raül Morales i diversos regidors de l'Ajuntament de Girona. També hi ha estat present el president del Girona F.C. Delfí Geli, entre d'altres entitats. A la inauguració, que va tenir lloc ahir, hi van assistir més d'un centenar de clients.

Durant l'acte, l'alcaldessa, Marta Madrenas, va agrair a CaixaBank que hagi triat Girona per acollir una segona oficina innovadora com la Store. Jaume Masana, per la seva banda, va destacar que l'objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.

Les oficines Store representen un nou model d'atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 114 oficines d'aquest model a Espanya, fet que consolida l'entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

La nova oficina Store Sant Agustí, situada a la Plaça Independència, 18, va obrir portes el passat 13 de setembre. Store Sant Agustí disposa d'una una superfície aproximada de 650 m2. Compta amb 8 empleats i gestiona prop de 2.960 clients.

Reconeixement amb el Premi DEC al millor projecte de Customer Journey

Les oficines Store són una passa endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

El projecte d'oficines Store ha estat guardonat amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey lliurat per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest premi ressalta l'experiència diferencial que viuen els clients de les oficines Store i que reforça els principis i valors de proximitat, proximitat, transparència, confiança, qualitat i compromís social de CaixaBank.


 


Autor: Redacció


#girona


#girona #caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...