Suscribirse
cerrar

Editorial
Disminuir text
Augmentar text

La millora econòmica.

Editorial - 19/01/2015 - 18:31 | Per això, i perquè hi ha molta gent que ho està passant molt malament, no es pot fer un discurs triomfalista.


La insistència del president Rajoy a deixar clar que, "en molts aspectes, la crisi és història del passat", no està avalada només pel desig electoral que la societat espanyola percebi un canvi en la marxa de l'economia. Hi ha dades evidents que torna el creixement, tot i que encara tinguem altes taxes d'atur.

El servei d'estudis de la Fundació de les Caixes d'Estalvis ha revisat la seva previsió de creixement per al proper any. Gràcies als baixos tipus d'interès, a la caiguda del preu del petroli, l'estirada del consum, a la tendència de creació d'ocupació i a la confiança que està generant el sostingut increment del Producte Interior Brut, la previsió del creixement arriba al 2, 4%, xifra superior a l'anunciada pel govern. Però aquest escenari es produeix en un entorn de debilitat a Europa, que en el seu conjunt no sembla vagi a créixer més d'un 0,7%. Una Europa que no acaba de resoldre els seus problemes i que no aconsegueix que flueixi el crèdit.

Per això, i perquè hi ha molta gent que ho està passant molt malament, no es pot fer un discurs triomfalista. La lluita contra l'atur ha de ser per als polítics –per a tots els polítics- i per al conjunt de la societat la tasca prioritària. probando


Autor: Jesús Domingo Martínez/GN
Comentaris (0)
La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats
Veure Reglament
Acceptar
Nom (requerit)
Direcció de correu electrònic (requerit)
Comentari (màxim 246 caràcters)

Comentaris a Facebook