Notícies més llegides



+ Notícies


Vilamalla

Wine Palace estrena nova web amb el raïm de protagonista

+ Notícies  -  25/11/2022  -  09:00

L’empresa gironina especialitzada amb vins i destil·lats ha inaugurat aquesta setmana una nova plataforma més intuïtiva i funcional


winepalace.es

winepalace.es



Un enorme penjoll de raïm presideix el nou espai web de Wine Palace, l’empresa gironina especialitzada en vins i destil·lats. Una manera intuïtiva, però també pràctica, de distribuir els continguts de la companyia, tenint en compte que un dels seus elements més icònics, per proximitat però també per essència, és la divulgació i la venda dels vins de la Denominació d’Origen (DO) Empordà. 

En aquest sentit, la companyia ha decidit dedicar cada raïm, cada espai, a una secció específica. Totes juntes, tot el penjoll, conforma, per tant, la realitat de Wine Palace, que engloba des de curses i tastets fins a les ofertes més destacades, les localitzacions de les diferents botigues que la firma té arreu de Catalunya o les novetats o els productes més venuts que es poden trobar als seus diferents establiments. 

D’altra banda, i per a fomentar la interacció amb els usuaris i usuàries, Wine Palace també ha destinat un espai, ‘Pregunta al sommelier’, on el client pot fer consultar a un expert qualsevol dubte que el pugui ajudar en el procés de compres. Més enllà d’això, però, l’epicentre d’aquest penjoll està destinat a la botiga en línia, una plataforma amb centenars de referències de vins, destil·lats i altres productes derivats.

Companyia consolidada

Per trobar les beceroles de Wine Palace cal recular un quart de segle enrere i situar-se a la localitat alt-empordanesa de Roses, on es va inaugurar la primera botiga. Aquell va ser el punt de partida d’un camí que ha resseguit una evolució considerable que, inicialment, es focalitzava en una expansió per les comarques gironines, tot i que amb el pas dels anys la cadena també ha arribat amb força a altres parts de Catalunya, com ara les comarques de Barcelona o el sud del país, amb establiments a Salou o Vila-seca.


Autor: Redacció


#winepalace


#winepalace





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...