Notícies més llegides



Baix Empordà


Torroella de Montgrí

Denuncien un conductor ebri per tirar a terra un motorista de forma intencionada i fugir a Torroella de Montgrí

Baix Empordà  -  16/08/2021  -  20:12

L'infractor escàpol, que va donar una taxa d'alcoholèmia de 0.32 mg/l, viatjava amb menors d'edat


Mossos

Mossos



Els Mossos d'Esquadra van denunciar el 12 d'agost, a Torroella de Montgrí (Baix Empordà), un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, per conduir amb una taxa d'alcohol positiva administrativa. Tanmateix al conductor se li han obert diligències penals per un delicte de danys, un delicte de lesions, i un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir de forma temerària.

Els fets van tenir lloc pels voltants de les sis de la tarda quan agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de La Bisbal d'Empordà van ser alertats per assistir un accident entre una motocicleta i un turisme a la C-31, al terme municipal de Gualta.

Quan els mossos van arribar al lloc, van localitzar un motorista accidentat i diversos testimonis que els van explicar el succeït.

El motorista circulava sentit Pals amb una important cua de retenció a la via, de manera que va decidir avançar per l'esquerra els turismes aturats, quan un cotxe li va barrar el pas, però tot i així el va poder avançar.

De sobte aquest turisme va començar a avançar tota la cua de cotxes posant en perill els usuaris de la via que circulaven en sentit contrari. Va decidir creuar-se davant la motocicleta i anar fent reiterades frenades amb la intencionalitat que la moto el col·lidís per darrera i caigués.

Finalment, la moto va topar contra la part posterior del turisme, causant-li lesions lleus al motorista i danys a la motocicleta. El cotxe no es va aturar i es va donar a la fugida direcció Pals.

Poc després, els mossos van localitzar el turisme uns quilòmetres més endavant. Dins el cotxe i amb el conductor hi anaven la seva parella i tres menors d'edat. El vehicle presentava una rascada al para-xocs posterior.

Els agents van avisar una patrulla de trànsit per tal que li fessin la prova de detecció d'alcohol, donant un resultat d'alcoholèmia positiva administrativa de 0.32 mg/l per aire expirat, fet pel qual va quedar denunciat.

El motorista va ser traslladat a l'Hospital de Palamós per avaluar el seu estat de salut.

Es van obrir diligències penals per un delicte de danys ocasionats a la motocicleta, un delicte de lesions per la caiguda del motorista i un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir temeràriament.

El conductor serà citat properament per declarar davant l'autoritat judicial competent de La Bisbal d'Empordà.


Autor: Redacció


#torroella


#torroella





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...