Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Ingressen a presó tres joves per un robatori amb violència i intimidació a la via pública a Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  25/01/2021  -  18:44

Els joves, dos d'ells amb antecedents, va passar el dia 23 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot, el qual va decretar el seu ingrés a presó


Jutjat d’instrucció d'Olot

Jutjat d’instrucció d'Olot



Els Mossos d'Esquadra de la Comissaria d'Olot, amb la col·laboració d'agents de la Policia Local d'Olot, van detenir el dia 22 de gener tres joves, d'edats compreses entre 18 i 20 anys, de nacionalitat marroquina, veïns d'Olot i Girona, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i un furt en un supermercat.

Els fets van succeir el mateix dia 22 de gener, a voltant de les 18 hores, quan els mossos van saber que un noi havia estat víctima d'un robatori amb violència i intimidació en un carrer de la població d'Olot. Concretament, tres joves l'havien intimidat amb una navalla i li havien robat el telèfon mòbil que duia dins la seva ronyonera.

Arran dels fets, els mossos van iniciar la recerca dels tres autors del robatori violent. Moments més tard també van rebre l'avís de la Policia Local d'Olot alertant que tres nois amb característiques similars als que estaven recercant havien furtat productes d'un supermercat de la població.

La recerca va donar el seu fruit, quan els agents van localitzar prop d'una benzinera de la població dos nois que podrien ser els que havien fugit dels dos escenaris dels fets. Els van identificar i després de comprovar que es tractava dels joves que buscaven, els van detenir.

Posteriorment van localitzar l'altre menor que intentava sostreure una màquina expenedora de xiclets de l'entrada d'un supermercat i també el van detenir.

Els joves, dos d'ells amb antecedents, va passar el dia 23 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Es dóna el cas que el dia abans, la Policia Local d'Olot va detenir un dels nois per cometre el robatori violent d'una bossa de mà a una senyora que caminava per un carrer de la ciutat.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...