Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Can Sau d'Olot guanya el premi FAD 2020 de l'opinió a la categoria de ciutat i paisatge

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  03/08/2020  -  09:59

Segons el jurat la intervenció "caracteritza i singularitza un espai perdut de la ciutat, convertint la consolidació d'una mitgera en una oportunitat per a l'espai públic."




El passat dimarts 28 de juliol la integració urbana del solar de Can Sau va ser guardonada amb el premi FAD de l'opinió a la categoria de ciutat i paisatge. El premi de l'opinió recull el vot d'arquitectes finalistes i premiats d'edicions anteriors.

Segons el jurat la intervenció "caracteritza i singularitza un espai perdut de la ciutat, convertint la consolidació d'una mitgera en una oportunitat per a l'espai públic."

L'obra, promoguda per l'Ajuntament d'Olot, és un projecte de l'equip un parell d'arquitectes (Eduard Callís, Guillem Moliner) i l'artista visual Quim Domene, executat per l'empresa Construo Construccions Generals, SL.

El jurat d'enguany, ha premiat per la seva arquitectura a 79 habitatges de Protecció al Saló Central de Sant Boi de Llobregat, el cafè – restaurant de Madrid Run Run Run en la categoria d'interiorisme, el projecte de remodelació de la plaça de Mansilla Mayor a Lleó i el Festival d'Estiu de Madrid MAD X
MAD en intervenció efímera.

Diverses obres vinculades a la ciutat d'Olot formaven part dels projectes finalistes, com Landaburu borda de Jordi Hidalgo i la intervenció per a Lluèrnia Cumulonimbus de l'Escola d'Art d'Olot.

Els premis FAD d'arquitectura i interiorisme, instituïts el 1958 pel Foment de les Arts Decoratives, són els més antics d'Europa i uns dels més prestigiosos.


Autor: Redacció


#olot #cansau


#olot #cansau





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...