logo
Imprimir
03-08-2020 | 09:59hs
• OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Can Sau d'Olot guanya el premi FAD 2020 de l'opinió a la categoria de ciutat i paisatge

Segons el jurat la intervenció "caracteritza i singularitza un espai perdut de la ciutat, convertint la consolidació d'una mitgera en una oportunitat per a l'espai públic."

El passat dimarts 28 de juliol la integració urbana del solar de Can Sau va ser guardonada amb el premi FAD de l'opinió a la categoria de ciutat i paisatge. El premi de l'opinió recull el vot d'arquitectes finalistes i premiats d'edicions anteriors.

Segons el jurat la intervenció "caracteritza i singularitza un espai perdut de la ciutat, convertint la consolidació d'una mitgera en una oportunitat per a l'espai públic."

L'obra, promoguda per l'Ajuntament d'Olot, és un projecte de l'equip un parell d'arquitectes (Eduard Callís, Guillem Moliner) i l'artista visual Quim Domene, executat per l'empresa Construo Construccions Generals, SL.

El jurat d'enguany, ha premiat per la seva arquitectura a 79 habitatges de Protecció al Saló Central de Sant Boi de Llobregat, el cafè – restaurant de Madrid Run Run Run en la categoria d'interiorisme, el projecte de remodelació de la plaça de Mansilla Mayor a Lleó i el Festival d'Estiu de Madrid MAD X
MAD en intervenció efímera.

Diverses obres vinculades a la ciutat d'Olot formaven part dels projectes finalistes, com Landaburu borda de Jordi Hidalgo i la intervenció per a Lluèrnia Cumulonimbus de l'Escola d'Art d'Olot.

Els premis FAD d'arquitectura i interiorisme, instituïts el 1958 pel Foment de les Arts Decoratives, són els més antics d'Europa i uns dels més prestigiosos.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/139082_can-audolotguanyaelpremifad2020delopinioalacategoriadeciutatipai-atge-1.htm