Notícies més llegides



Baix Empordà


S'Agaró

Nou concerts internacionals del 20 de juliol al 21 de setembre al Festival Internacional de Música de S'Agaró

Baix Empordà  -  16/07/2019  -  14:18

El Festival Internacional de Música de S'Agaró 2019 forma part de la cinquena edició d'Estereofònics




Vint-i-dosena edició del Festival Internacional de Música de S'Agaró, amb un programa de nou concerts a l'Església de Nostra Senyora de l'Esperança, del 20 de juliol al 21 de setembre de 2019 (20 h), amb un concert cada cap de setmana (excepte el darrer d'agost). Gràcies a la qualitat dels seus intèrprets, i al conjunt de la seva programació, s'ha consolidat com una de les principals propostes d'estiu en música de cambra a les comarques de Girona i d'arreu del país, donant continuïtat a l'històric i més antic festival de la Costa Brava, el de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge. Una iniciativa de l'Associació Cultural Pau Casal amb el patrocini de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona i de diversos mitjans de comunicació, entitats i empreses.
Venda anticipada de localitats al lloc web de l'entitat www.associaciopaucasals.cat i a altres portals especialitzats i també una hora abans de cada concert (21 euros). Només varien els preus en el concert del 17 d'agost (24 euros). L'accés és gratuït per a menors de 12 anys i del 50% per a estudiants. També hi ha descomptes de 3 euros per a socis del Col·legi de Metges de Barcolo i del Club i TR3SC; i entrades 2x1 amb El Punt Avui i La Vanguardia. Per als assistents als concerts s'alçarà la barrera de seguretat d'accés a S'Agaró Vell perquè es pugui arribar en vehicle fins a l'església.

El Festival Internacional de Música de S'Agaró 2019 forma part de la cinquena edició d'Estereofònics, la marca que aplega, des de l'any 2015, tots els festivals, actuacions i espectacles musicals d'estiu al municipi, i que enguany ofereix un global de 82 concerts en 113 dies, de l'1 de juny al 21 de setembre de 2019, majoritàriament gratuïts, a l'aire lliure i de múltiples gèneres: del jazz a la música de cambra, tot passant pel surf o el rock'n'roll. Tota la informació d'aquest Festival de festivals es recull en l'edició de 16.000 exemplars de l'agenda musical que cronològicament relaciona tota l'oferta de concerts, i també en diversos llocs web específics d'alguns dels festivals i també en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès) al portal general www.estereofonics.com

Configuren Estereofònics 2019: Concerts Inaugurals (dissabte 1 de juny), 2n Festival Propers (diumenges 2, 9, 16 i 30 de juny), 6è Xalaro · Mostra d'Espectacles Familiars (21, 22 i 23 de juny), 22è Festival Nits de Jazz a Platja d'Aro (divendres del 28 juny al 30 d'agost), 7è Desemboca Rock'n'Roll Festival (6 i 7 de juliol), Cicle de sardanes i havaneres (del 6 de juliol al 6 de setembre), Festa Major de S'Agaró (15 i 16 de juliol), 22è Festival Internacional de Música de S'Agaró (del 20 de juliol al 21 de setembre), 16è Festival de Guitarra Girona Costa Brava (27 de juliol, 10 i 17d'agost), Festa Major de Platja d'Aro (del 14 al 18 d'agost), Festa Major de Castell d'Aro (del 6 al 10 de setembre) i 8è FestiSurf Costa Brava (dissabte 21 de setembre).
 

FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE S’AGARÓ 2019 · PROGRAMACIÓ ARTÍSTICA

 

Dissabte 20 de juliol · 20 h · 21 euros

Nadezda Tokareva & Anna Ferrer · De Viena al Mediterrani

Inici amb composicions més clàssiques amb una sonata de Beethoven i un rondó de Schuber. La segona part presenta obres més populars; Suite Populaire Espagnole de Falla, La Meditació de l’òpera Thais de Massenet, l’apassionada Czardas de Monti, La Gitana de Kreisler i La Jota Aragonesa de Sarasate.

 

Diumenge 28 de juliol · 20 h · 21 euros

Sugiko Chinen & Luca Arnaldo Colombo · Four seasons - Four hands

Quan es menciona Les quatre estacions hom pot sentir-se temptat a pensar en Vivaldi. Aquest concert presenta Les Estacions de dos compositors del segle XX, el japonès Yoshinao Nakada i l’argentí Astor Piazzolla. Dos creadors molt diferents amb un estret lligam amb els seus respectius orígens culturals.

 

Diumenge 4 d’agost · 20 h · 21 euros

Duo Pitros · El somni romàntic

Inici amb Haendel i Bach, l’essència pura del contrapunt. Amb Adiós Nonino d’Astor Piazzolla uneixen la música tradicional amb el tango argentí. Amb el Concert n.3 de Vladimir Peskin es retorna a la romança russa, una obra mestra absoluta. George Gershwin clou el concert amb la famosa Rhapsody in Blue.

 

Diumenge 11 d’agost · 20 h · 21 euros

Azamat Zheltirguzov & Timur Urmancheyev · Les més cèlebres romances russes

El compositor Txaikovski, va delectar amb la seva música a les audiències russa i europea a finals del segle XIX. Rachmaninov, de qui Txaikovski apreciava les seves grans dots de pianista i talent de compositor, va continuar ressaltant l’esperit musical rus i elevant la romança a un nou nivell artístic.

 

Dissabte 17 d’agost · 20 h · 24 euros

Johann Strauss Chambert Orchestra · Passions musicals de Viena

Una orquestra formada per membres de diferents simfòniques de França, Espanya i Alemanya, sota la direcció de Horst Sohm. Actua com a violinista solista Johanna Röhrig, guardonada amb múltiples premis en concursos internacionals, tocant l’extraordinari violí Jacob Stainer de 1675.

 

Dissabte 24 d’agost · 20 h · 21 euros

Gordana Nedelkovska & Elena Atanasovska · La poetessa de l’oboè

Dissabte 7 de setembre · 20 h · 21 euros

Mariusz Monczak & Nadia Monczak & Steven Massicotte · Colors de França

Un viatge musical a França per diferents segles i compositors. De Jean-Marie Leclair, pare del violí francès, passant per les inspirades melodies de la famosa òpera Carmen de Bizet, i finalitzant amb les emocionants obres de compositors del segle XX: Ravel, Milhaud i Poulenc.

 

Dissabte 14 de setembre · 20 h · 21 euros

Patrick de Ritis & Sacha de Ritis & Michela de Amicis · Tres solistes a l’òpera

Patrick de Ritis -fagot-, Sacha de Ritis -flauta- i Michela De Amicis -piano- amalgamen l’experiència artística en un perfecte equilibri sonor. Un himne a l’òpera italiana interpretada amb un brillant tecnicisme, combinat amb un cantabile expressiu per un dels trio de músics més rellevant de la seva generació.

 

Dissabte 21 de setembre · 20 h · 21 euros

Henryk Blazej & Teresa Kaban · Poetic pictures: Chopin&Friends

Un programa amb música de Chopin per a piano solista, la interpretació per duo de flauta i piano de l’única sonata que Mozart va escriure als 8 anys d’edat, i de diverses peces virtuoses de compositors romàntics polonesos com Dobzrynski, Wieniawski o Moniuszko.


Autor: Redacció


#festival #sagaro


#festival #sagaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...