Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Detenen dos homes per un robatori amb força en un bar de Banyoles

Pla de l'Estany  -  06/06/2019  -  13:26

Els detinguts, un dels quals té antecedents, van passar el dia 5 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs


Passeig Darder

Passeig Darder



Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Banyoles (Pla de l'Estany), amb la col·laboració de la Policia Local de Banyoles, van detenir el dia 4 de juny, dos homes de 22 i 23 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Banyoles, com a presumptes autors d'un robatori amb força.

Els fets va succeir el passat 27 de maig en un bar del Passeig Darder de la mateixa localitat on, cap a dos quarts de dues de la matinada, dos homes van trencar el vidre de la porta principal i van accedir a l'interior del local.

De dins van sostreure dos terminals de telefonia mòbil, diversos aparells electrònics i un pot de propines dels cambrers amb uns 60 euros.

Es dona la circumstància que els mossos ja tenien una investigació oberta per dos robatoris més que havia patit el local el 15 i el 28 de març.

Agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Girona, en fer la inspecció del lloc, van trobar diversos vestigis que incriminaven dos homes, veïns de Banyoles.

A més, els investigadors van saber que un parell d'hores abans del robatori, una patrulla de la Policia Local de Banyoles havia identificat els dos sospitosos i la roba que portaven coincidia plenament amb la que portaven els autors del fet.

Finalment, el dia 4 juny, els mossos van detenir-los com a presumptes autors del robatori amb força.

Els detinguts, un dels quals té antecedents, van passar el dia 5 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...