Notícies més llegides




Política


Ripoll

Alonso-Cuevillas: “Hem de ser República per posar al dia d’una vegada per totes la línia de tren de Ripoll i Puigcerdà”

Política  -  20/04/2019  -  14:20

El cap de llista de Juntsxcat al Congrés per Girona, Jaume Alonso-Cuevillas ha visitat avui Ripoll, Ribes de Freser i Puigcerdà


JuntsxCat

JuntsxCat



El cap de llista de Junts per Catalunya al Congrés per Girona, Jaume Alonso-Cuevillas, ha visitat avui dissabte el Ripollès i la Cerdanya, on s'ha fet ressò d'una de les històriques reivindicacions d'aquest territori, la posada al dia de la línia ferroviària. "Durant molts anys, hem denunciat la manca d'inversió de l'Estat espanyol a les comarques gironines i l'abandonament d'infraestructures com la línia de tren que va de Barcelona a Vic, Ripoll i Puigcerdà, que ha quedat desfasada, atrapada en el passat des de fa dècades i dècades. Els temps dels trajectes és pràcticament si fa no fa el mateix de fa cent anys. Hem exigit, a nombrosos governs, socialistes i populars, que es fes una aposta per posar-la al dia, amb el desdoblament de la línia. Però des de Junts per Catalunya tenim molt clar que el temps de demanar i arrencar un acord que no es complirà ja ha passat. Venint aquí constatem una vegada més que hem de ser República, per tenir les infraestructures que mereixem en aquestes comarques", ha indicat Alonso-Cuevillas, que ha fet aquestes declaracions davant l'estació de tren de Ripoll, acompanyat de l'alcalde, Jordi Munell i dels també candidats de JuntsxCat a Congrés i Senat Marina Geli, Josep Maria Cervera i Maria Dolors Vilalta.

Alonso-Cuevillas també s'ha referit novament a l'anomalia que suposa que alguns candidats hagin hagut de fer rodes de premsa des de la presó. "Vivim una anomalia des de fa 500 dies, que són els que fa que Jordi Sánchez i Jordi Cuixart són a la presó i això és un exemple de l'estat demofòbic que és Espanya: sóc l'únic candidat de JuntsxCat de les quatre demarcacions que no és a la presó, és intolerable". "Nosaltres no volem parlar de línies vermelles. Volem aixecar línies rojigualdas, que són les que ens volen imposar, per exemple, al PSOE, dient no a l'autodeterminació, no al referèndum. Nosaltres som una candidatura que vol fer efectiu el mandat de l'1 d'Octubre", ha recordat.

Alonso-Cuevillas ha aprofitat per visitar el mercat setmanal de Ripoll i oferir una xerrada a la plaça de la Lira. Posteriorment ha participat en l'acte de presentació de la candidata de Junts per Ribes, Mònica Santjaume, i en un acte electoral a Puigcerdà, juntament amb la número 2 per Barcelona, Laura Borràs.


Autor: Redacció


#ripoll #puigcerda #juntsxcat


#ripoll #puigcerda #juntsxcat





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...