Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

The Pinker presenta 'Rolf & Flor a l'Amazones' a l'Ateneu de Banyoles

Pla de l'Estany  -  15/10/2018  -  13:56

El duet barceloní oferirà l'espectacle del quart volum de les aventures d'en Rolf i la Flor, els dos mítics personatges amb els quals el grup ofereix concerts molt animats dirigits al públic familiar




El duet musical barceloní The Pinker Tones presentarà la seva darrera aventura, Rolf & Flor en el Amazonas en un concert adreçat al públic familiar que tindrà lloc dissabte 20 d'octubre (12 h, 5€ anticipada, 7€ taquilla) a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles en el marc de la festa major. Es tracta del quart volum de les aventures d'en Rolf i la Flor que la banda va presentar el 4 d'abril passat. En aquesta edició, els dos mítics personatges creats pel grup l'any 2012 viatgen a l'Amazones amb l'àvia d'en Rolf i l'avi de la Flor. Allà coneixeran la llegenda de Posondo i iniciaran una expedició per descobrir com viuen els indígenes d'aquest lloc mític. Aprendran a respectar l'equilibri de la selva, amb els seus animals i plantes, i coneixeran la Yanay, una valenta exploradora, i també el Professor Firtz, un científic excèntric.

Rolf & Flor és una sèrie de quatre llibres-disc infantils il·lustrats per Miguel Gallardo amb els quals The Pinker Tones creen animats espectacles en directe per al públic familiar que aconsegueixen atrapar els més menuts però també els pares. En aquest disc, el grup ha comptat amb la participació especial d'Alex Borstein, Manu Chao, Judit Nedderman i Adrià Salas de la Pegatina.

The Pinker Tones va presentar per primer cop les aventures d'en Rolf i la Flor ara fa sis anys, quan els dos personatges, un nen de Barcelona i una nena de Nova York, van descobrir que tenien vides paral·leles sense saber-ho. Una història d'amor infantil que va omplir de ritme dos àlbums amb música original de la banda barcelonina i la participació, aquella vegada, d'Albert Pla, David Brown i Mimi Miller. Un llibre-disc per a públic infantil però no només, ja que com diuen The Pinker Tones, és "per a nens d'entre 3 i 103 anys".

Posteriorment, els músics van presentar el llibre-disc bilingüe Rolf & Flor en el círculo polar, on l'escenari era un campament d'estiu polar on l'amistat dels dos protagonistes es consolida en un disc amb lletres divertides i cançons que s'enganxen; i Rolf & Flor en Londres, un àlbum que va comptar amb la col·laboració de Sílvia Pérez Cruz, Virginia Labuat i Pere Jou de Qu4rt Pr1mera. Amb un amic que van conèixer al cercle polar, en Rolf i la Flor es mouen per la capital anglesa amb personatges molt especials, com una nena refugiada de la guerra de Síria o un nen amb síndrome de Down.

The Pinker Tones és una banda creada l'any 2001 per dos companys d'universitat, Mister Furia i Professor Man, que ofereix concerts plens d'animació però alhora de tendresa amb missatges per a tot tipus de públics que demostren que "tots som molt especials encara que a alguns els costi adonar-se'n", tal com li agrada dir a en Rolf. En els seus àlbums, el grup fa una fusió de diversos estils, com pop, lounge, funk, electrònica, etc. generant una música molt particular que brinda grans moments de diversió a grans i petits.
 


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...