Notícies més llegides




Andorra


Andorra

Pierre Oriola i Joan Carles Navarro, protagonistes al Nike Camp

Andorra  -  12/07/2018  -  21:44

La jornada ha servit per homenatjar la “bomba” en la seva 20a visita consecutiva al campus


 Nike Camp d'Andorra

Nike Camp d'Andorra



El Nike Camp d’Andorra ha rebut aquest dijous als jugadors del FC Barcelona de bàsquet Pierre Oriola i Joan Carles Navarro. Els dos esportistes, uns clàssics del Nike Camp, han compartit entrenaments i han realitzat diverses activitats amb els participants del campus. La jornada també ha servit per rendir homenatge a Joan Carles Navarro, que amb la d’avui ha sumat 20 visites consecutives al campus andorrà.

Sobre Navarro, Pierre Oriola ha assegurat que “no s’hauria de retirar mai” i que “si marxés seria un problema i una gran pèrdua per l’equip”. El pivot català també ha repassat la temporada passada del Barça, que ha qualificat de “molt irregular”, però ha afirmat que a la propera esperen competir per tots els títols “perquè al Barça no val només lluitar, cal guanyar”. Sobre la continuïtat de Svetislav Pesic, Oriola ha assegurat que és una bona notícia per l’equip “ja que coneix la filosofia i als jugadors de la plantilla i necessitàvem continuar amb el projecte”. Pel que fa a la lesió que el va apartar dels play-offs la temporada passada, el jugador ha explicat que tot i que no té l’alta mèdica, “ja està oblidada i estic al 95%”.

L’acte d’homenatge a Joan Carles Navarro ha tingut lloc al Pavelló de Govern i ha comptat amb la presència de tots els participants del campus de bàsquet, així com la família i l’entorn proper del jugador. Quan Navarro ha entrat al pavelló s’han mostrat dos vídeos, un amb les millors imatges de les seves visites al campus, i un altre amb dedicatòries de diverses persones lligades a “la bomba”. Després, els joves esportistes s’han girat a l’uníson per mostrar la camiseta que lluïen, on s’hi podia llegir “Navarro 20”, en honor a les 20 visites que el jugador ha realitzat al campus. Abans d’acabar, la seva dona li ha lliurat la camiseta d’homenatge i la seva filla un ram de flors.

Posteriorment, Navarro ha respost les preguntes dels participants del Nike Camp. La “bomba” ha assegurat que “l’homenatge ha estat impressionant” i ha admès que l’ha emocionat. El jugador ha explicat que per ell “l’estiu és venir a Andorra” i ha donat les gràcies als nens i nenes participants al campus. Pel que fa al seu futur, Navarro ha assegurat que passi el que passi seguirà al club i ha explicat que ell i el Barça
buscaran la manera “de fer útil” el contracte de llarga durada que tenen signat. La “bomba” ha reconegut que encara està conversant amb el club però ha deixat clar que “sortir del Barça no és possible”. Navarro ha assegurat que es troba bé físicament i ha afirmat que el seu objectiu l’any que ve és ajudar a “aconseguir que el Barça guanyi respecte i millori els resultats”. En la pregunta sobre en quina àrea esportiva es trobaria més a gust en cas de deixar la pista, el jugador ha explicat que “està per decidir però seria al costat del primer equip”.


Oriola i Navarro se sumen a la gran llista de cracks de l’ACB que han visitat el campus de bàsquet del Nike Camp, que està tenint lloc aquesta setmana. Dilluns passat, els jugadors Víctor Claver (FC Barcelona), Guillem Vives (Valencia Basket) i Pablo Aguilar (CB Gran Canaria) també van viatjar fins a Andorra per conèixer i compartir una jornada amb els esportistes inscrits al campus.

Demà, en la vigília de la cloenda del Nike Camp 2018, seran els jugadors Alberto Abalde (Valencia Basket) i Xabi López-Arostegui (Joventut Badalona) els qui es desplaçaran fins al Pavelló de Govern per realitzar activitats amb els participants.


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...