Notícies més llegides




Andorra


Andorra

Andorra lliurarà el dossier de la candidatura d’Andorra com a Reserva de la Biosfera a la UNESCO a final d’aquest any

Andorra  -  18/10/2022  -  13:59

Durant la trobada, el ministre va exposar a la directora de la UNESCO el treball que s'ha dut a terme des del Govern




El dossier de presentació de la candidatura d'Andorra com a Reserva de la Biosfera es completarà a finals d'aquest any i es lliurarà a la UNESCO, que durà a terme l'avaluació i revisió del dossier durant el 2023. En declaracions davant la premsa, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha exposat que el dossier està força avançat. Ara per ara, ha dit, resta incorporar, entre altres aspectes, el retorn dels comuns respecte a la zonificació proposada pel Govern.

En aquest sentit, el ministre ha explicat que durant la seva estada a París la setmana passada es va reunir amb la directora de la Divisió de Ciències Ecològiques i de la Terra i secretària del Programa de Reserves de la Biosfera de la UNESCO, Noéline Raondry Rakotoarisoa, per tractar l'evolució del dossier i dels treballs en curs de la candidatura nacional d'Andorra per esdevenir Reserva de la Biosfera.

Durant la trobada, el ministre va exposar a la directora de la UNESCO el treball que s'ha dut a terme des del Govern, amb col·laboració amb els comuns, així com la participació ciutadana de diferents col·lectius econòmics, socials, culturals i de protecció del territori del país, una participació, ha dit el ministre, essencial en aquest projecte.

En les seves declaracions, Gallardo ha afegit les expectatives que la UNESCO ha posat sobre aquest projecte, en tractar-se de la primera candidatura d'un país com a Reserva de la Biosfera. Per aquest motiu, el ministre ha reforçat la voluntat que té el Govern de presentar una candidatura amb els màxims consensos possibles que serveixi com a exemple per a altres futures candidatures nacionals.


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...