Notícies més llegides




Andorra


Andorra

Denis Suárez i Riqui Puig visiten el Nike Camp d’Andorra

Andorra  -  11/07/2018  -  22:06

Els futbolistes del FC Barcelona han realitzat diverses activitats amb els participants del campus


Nike Camp d’Andorra

Nike Camp d’Andorra



El Nike Camp d'Andorra ha comptat aquest dimecres amb la presència dels futbolistes del FC Barcelona Denis Suárez i Riqui Puig. Els jugadors han realitzat diverses activitats amb els participants del campus i han respost les seves preguntes.

Denis Suárez ha explicat que "jugar al Barça és un privilegi" i ha assegurat que compartir vestidor amb els millors jugadors del món "és una experiència única". A la pregunta sobre si espera tenir més minuts després de l'adéu d'Iniesta, el gallec ha respost que "tant de bo sigui així", i més tard ha afirmat "no deixaré l'equip ni m'he plantejat mai marxar". El migcampista gallec també ha contestat preguntes sobre el mercat culer, i sobre l'hipotètic fitxatge d'Eden Hazard ha respost que "és un bon jugador però el Barça ja disposa dels millors".

Riqui Puig, que aquest estiu farà la pretemporada amb el primer equip, ha assegurat que "seria un privilegi poder jugar al millor club del món" i ha explicat als més petits que "jugar al Barça és una experiència inoblidable". El migcampista català ha apuntat a Xavi Hernández quan se li ha preguntat qui és el seu referent futbolístic, i a Messi com a pròxim guanyador de la Pilota d'Or. A la pregunta sobre quin és el seu somni a nivell futbolístic ha respost "jugar al primer equip i guanyar una Champions League o un Mundial".

Els migcampistes del FC Barcelona han estat les estrelles d'una jornada en què han visitat tres terrenys de joc : Encamp, l'Estadi Nacional d'Andorra i Federació. Els jugadors han conegut els participants dels campus de futbol i Nike Camp PRO, que s'estan duent a terme aquesta setmana i s'allargaran fins el dissabte 14 de juliol.

Denis Suárez i Riqui Puig no són els primers cracks del món del futbol que visiten el Nike Camp. La setmana passada, els participants del primer torn van poder conèixer els futbolistes Sergio Gómez (Borussia Dortmund) i Iñaki Williams (Athletic Club de Bilbao), a més de la futbolista Alexia Putellas (FC Barcelona).

El Nike Camp va començar l'1 de juliol i s'acabarà el dia 14. Aquesta és la 20a edició del campus de futbol –que ha comptat amb dos torns–, la 21a de bàsquet i la 2a de futbol sala. A aquests campus cal sumar-hi el Nike Camp PRO, on futbolistes d'entre 16 i 19 anys, a més dels entrenaments, també reben formació en aspectes enfocats a la seva professionalització.

Els esportistes inscrits estan realitzant entrenaments i disputen una competició interna, així com diferents activitats lúdiques, com visites a Naturlandia o Caldea.


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...