Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Xisca Tous i David Castro, campions d'Espanya d'aquatló a Banyoles

Pla de l'Estany  -  08/07/2018  -  19:21

Sara Guerrero i Ignacio González aconsegueixen la plata i Marta Sánchez i Andrés Cendán, el bronze


Campionat d'Espanya d'Aquatló / Pere Duran

Campionat d'Espanya d'Aquatló / Pere Duran



Xisca Tous i David Castro són els nous campions d'Espanya d'aquatló. La triatleta balear i l'esportista manxec han aconseguit el títol aquest matí a Banyoles tot i que, en modalitat femenina, la veneçolana Joselyn Brea ha estat la més ràpida en creuar la línia de meta. En l'elit masculina, Castro revalida el títol que ja va aconseguir l'any passat a Banyoles després que ahir no va poder pujar al podi del Campionat d'Espanya de triatló sprint.

Sara Guerrero (Náutic de Narón) i Ignacio González (Arcade Inforhouse Santiago) s'han endut la medalla de plata i Marta Sánchez (CN Vic-ETB) i Andrés Cendán (Cidade de Lugo Fluvial), la de bronze.

França guanya els relleus mixtes europeus

L'equip francès (Vaillier-François, Passemard, Noyer i Massoy) ha obtingut la victòria en la prova europea de relleus mixtes celebrada aquest matí a Banyoles. La segona posició se l'han endut els britànics (Thomson, Young, Coleman i Canby) i la tercera, l'equip alemany (Klamt, Leiss, Horn i Graf). L'equip espanyol (Bellido, Arsenal, Rosaleny i Garcia) ha completat el recorregut en sisena posició.

Melina Alonso i Genís Grau, nous campions d'Espanya de triatló sprint

La triatleta gallega Melina Alonso del Triatlón Ferrol (01.00.32) i l'esportista de Castellfollit de la Roca, Genís Grau (00.54.32), del Prat Triatló, són els nous campions d'Espanya de triatló sprint després de guanyar ahir a Banyoles. Els van acompanyar en el podi la triatleta sub23 de Cidade de Lugo Fluvial, Cecilia Santamaría, i l'esportista del Fasttriatlón CN Monjuic, Jordi Garcia, amb la plata, i Xisca Tous del Diablillos de Rivas de Madrid, Camilo Puertas, del Montilla-Córdoba Triatlón i Javier Lluch del Cidade de Lugo Fluvial, amb el bronze. Camilo Puertas i Javier Lluch van obtenir dos tercers llocs en el podi, ja que van creuar al mateix moment la línia de meta.

Els classificatoris per a Buenos Aires, ahir

En les proves classificatòries pels Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires, es van endur la victòria la triatleta italiana Chiara Lobba i el francés Baptiste Passemard. Van completar el podi la francesa Emilie Noyer i el portugués Alexandre Montez, en segona posició, i la portuguesa Inês Rico i l'hongarès Gergely Kiss, en tercera. El triatleta espanyol Igor Bellido va creuar la meta en 12a posició i es va classificar per Buenos Aires.

2.600 triatletas a Banyoles

Banyoles tanca un cap de setmana de triatló en què ha congregat més de 2.600 triatletes que han participat en el Campionat d'Espanya de Triatló Sprint (1.400) i d'Aquatló (950) i en el classificatori europeu pels Jocs Olímpics de la Joventut Buenos Aires 2018 (250 triatletes de més de 30 països). Gairebé totes les federacions d'Europa han estat representades en aquesta prova internacional de triatló que té lloc a Banyoles després de 8 anys consecutius acollint una competició internacional en el marc del Campionat d'Espanya que organitza conjuntament amb la Federació Espanyola de Triatló.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...