Notícies més llegides




Andorra


Andorra

La Fundació ONCA presenta 'ComuSiquem-nos'

Andorra  -  20/06/2018  -  07:10

Segons Joan Hernández, coordinador del programa social de la Fundació ONCA, “Comusiquem-nos és un treball de creació, un treball en constant transformació fins el dia de l’estrena. Un punt i seguit en aquest projecte conjunt, de persones per a les persones. Comusiquem-nos és el títol que fa referència a la forma amb la que hem hagut de comunicar-nos amb la música, amb el cant i el moviment”




La Fundació ONCA, impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, presenta el concert ComuSiquem-nos del programa social «Música i creativitat», protagonitzat pels participants de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM). «Música i creativitat» és un programa que treballa l’ús de la música com una eina d’inclusió social que permeti explorar nous horitzons i posar a l’abast de tothom la participació artística. L’actuació serà el divendres 22 de juny, a les 12 h, a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna del Comú d’Andorra la Vella.

El mes de gener d’enguany, es varen reprendre les sessions de treball de «Música i creativitat» amb l’EENSM, projecte que es va iniciar al 2015. Fins el mes de juny, trenta usuaris del Centre de dia i de Xeridell, acompanyats dels seus educadors, s’han unit a les propostes artístiques i creatives de sis professionals, artistes de l’àmbit de la música, la dansa, el teatre i de l’educació social. Sota la coordinació de Joan Hernández, Alexandre Arajol, Ivan Caro, Pauline Da Costa, Verónica Pérez, David Sanz i Mònica Vega, han realitzat un treball conjunt, participatiu, inclusiu i creatiu, que ha fet gaudir tot el grup d’usuaris.

Segons Joan Hernández, coordinador del programa social de la Fundació ONCA, “Comusiquem-nos és un treball de creació, un treball en constant transformació fins el dia de l’estrena. Un punt i seguit en aquest projecte conjunt, de persones per a les persones. Comusiquem-nos és el títol que fa referència a la forma amb la que hem hagut de comunicar-nos amb la música, amb el cant i el moviment”.

El concert és obert a les famílies i a la resta de les persones ateses a l’EENSM i ha comptat amb la col·laboració del Comú de Sant Julià de Lòria, per a realitzar les sessions a La Trapa, taller de cultura, i amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella per a dur a terme l’actuació final.


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...