Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro inicia la primera edició de la campanya 'Agafa el taxi: torna sa i estalvi'

Baix Empordà  -  26/04/2018  -  18:07

Hi participen, del 27 d'abril al 17 de juny, sis bars musicals i cinc discoteques




Amb la voluntat de conscienciar i sensibilitzar al conjunt dels ciutadans, però de manera especial als més joves, sobre la necessitat d'utilitzar de manera responsable el vehicle privat durant el gaudi de l'oci nocturn, comença enguany a Platja d'Aro la primera edició de la campanya Agafa el taxi: torna sa i estalvi. Durant vuit setmanes, tots els divendres i dissabtes del 27 d'abril al 17 de juny, es poden presentar dos tiquets de consumició validats dels bars i discoteques adherits a l'acció a la parada de taxis de Platja d'Aro i aconseguir un val de descompte de 10 euros en el trajecte de retorn a casa.

La campanya ha sorgit en el marc del Consell Local de Desenvolupament Econòmic i està impulsada per la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro amb el suport i col·laboració del Gremi de Taxistes i de l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d'Aro i compta amb el reconeixement de l'Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, fruit del vincle que té l'acció amb el projecte Q de Festa, el segell de qualitat en l'oci nocturn que impulsa l'agència (actualment hi ha tres establiments del municipi que estan treballant per assolir-ne l'acreditació el proper mes de juny).

Per difondre la campanya s'han editat prop de 1.500 fulletons informatius, i alhora els taxis participants incorporaran un distintiu per identificar-se. Les previsions apunten a la possibilitat que es puguin fer, com a mínim 150 viatges en el marc de l'acció. Els establiments participants són els bars musicals Assac, Blow, Els Secret, Gib's, Skull i Tam Tam; i les discoteques Bamboleo, Be Out, Inox, Malibu i Zsa-Zsa.


Autor: Redacció


#taxi #nit #platjadaro


#taxi #nit #platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...