Notícies més llegides



Gastronomia


Platja d'Aro

Nova campanya gastronòmica de primavera 'La Cullera i el Bacallà', del 13 d'abril a 13 de maig a Platja d'Aro

Gastronomia  -  12/04/2018  -  16:21

Menús de 22 a 25 euros amb un plat principal de bacallà per gaudir-ne amb cullera




Nova campanya gastronòmica de primavera a Platja d'Aro sota el títol La Cullera i el Bacallà, del 13 d'abril a 13 de maig de 2018, a tretze restaurants amb menús de 22 a 25 euros (IVA inclòs) amb un entrant i postres a escollir i un plat principal de bacallà per gaudir-ne amb cullera (també inclouen pa, aigua, copa de vi o cervesa). Una iniciativa d'Aroimpulsa-àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i l'Associació Nit i Dia d'Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn (www.facebook.com/nitidia).

Els establiments participants i les propostes que presenten són: Aradi (bacallà confitat amb múrgoles a la crema), Bon Dia (bacallà amb pèsols i ou dur), Can Cargol (bacallà confitat a l'all suau, mel i sobrassada), Casa Viart (bacallà confitat, pil-pil d'alls escalivats i cigronets), Dgust (bacallà amb ceba dolça, permentier amb oli de tòfona), El Dorado Tapa (morro de bacallà a la graella amb salsa de pebrots del piquillo), El Racó de l'Epi (bacallà confitat i fumat), La Lois by El Dorado Petit (llom de bacallà confitat, branda, ceba tendra, tomàquet i olivada), La Proa –només caps de setmana- (bacallà confitat amb gules, mango i reducció de maracujà), La Riera (bacallà a la mussolina d'all), M&B (bacallà confitat a baixa temperatura sobre confitura de tomàquet), Sa Cova (bacallà i la seva brandada) i TheGrill BB (bacallà confitat amb mussolina de pera gratinada).

La propera acció al municipi vinculada a la gastronomia també serà aquesta primavera, amb la tercera edició de Xics Gastronòmic · Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, del 19 de maig al 3 de juny, configurada per una triple proposta: tallers d'alimentació a les escoles de primària i a l'institut de secundària del municipi, campanya gastronòmica amb menús infantils a diversos restaurants, i un programa activitats familiars, culinàries i esportives. (xicsgastronomic.com). Posteriorment, abans no acabi l'any, també de la mà de l'Associació Nit i Dia, se celebrarà la segona edició de Tardor de Tapes, moment en què els establiments de Platja d'Aro proposen descobrir -a un preu únic i acompanyades d'una beguda-, les seves tapes d'autor, en una ruta per gaudir de tota la creativitat dels cuiners locals concentrada en petites, però sorprenents propostes originals i atrevides.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro


Arxiu adjunt

Cullera Bacallà





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...