Notícies més llegides




Catalunya


Catalunya

Protecció Civil tanca l'Alerta de l'INUNCAT un cop els cabals del riu comencen a descendir

Catalunya  -  11/04/2018  -  23:21

Durant el temporal d'intensitat i acumulació de pluja, vent i fort onatge el telèfon d'emergències 112 de Catalunya ha rebut 361 trucades


Besalú

Besalú



Protecció Civil de la Generalitat ha donat per finalitzada l'alerta del Pla Especial d'Emergències per Inundacions a Catalunya INUNCAT un cop els cabals dels rius i rieres a les comarques interiors de Girona, Osona i Vallès Oriental han començat a descendir i a entrar progressivament en fase de normalitat després dels increments durant el dia d'avui. Amb tot, Protecció Civil manté el Pla INUNCAT en fase de Prealerta perquè els cabals, tot i que no presenten perill en aquests moments, encara són elevats a molts àmbits. El cabal dels rius i rieres a les comarques indicades s'ha incrementat avui com a conseqüència de les pluges registrades tant en les capçaleres com en els cursos mitjos, arribant en alguns casos a nivells d'alerta com en el Ter, i amb valors elevats també a la Muga, Fluvià, Congost i Tordera entre d'altres.

Segons informa l'Agència Catalana de l'Aigua ACA, en aquests moments destaca el cabal del riu Llobregat al seu pas pel municipi de Castellbell i el Vilar on cal vigilar els accessos a la llera del riu i aigües avall fins al municipi de Martorell.

Durant el temporal d'intensitat i acumulació de pluja també s'han registrat ratxes de fort vent i fort onatge a tot el litoral. Conseqüència d'aquest temporal el telèfon d'emergències 112 de Catalunya ha rebut 631 trucades per incidències. Per comarques, les trucades s'han fet des del Barcelonès 35; Vallès Oriental 35; Osona 28; Vallès Occidental 26; Maresme 23; Anoia 16; Gironès 15; Solsonès 15; Noguera 14 i Alt Urgell 12. Per municipis, les trucades s'han fet des de Barcelona 20; Argentona 12; Badalona 9; Camarasa 9; Mataró 8; Les Masies de Voltregà 7; Jorba 7; Toses 7; Figueres 6; i Sabadell 6.


Autor: Redacció


#inuncat


#inuncat





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...