Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Toti Soler presentarà el seu espectacle 'Més de 50 anys' a Banyoles

Pla de l'Estany  -  13/03/2018  -  11:31

L'espectacle Més de 50 anys mostra la trajectòria del guitarrista i compositor Toti Soler iniciada el 1965 i amb més de 30 discos publicats


Toti Soler

Toti Soler



El proper divendres 16 de març a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles (21 h) Toti Soler presentarà el seu espectacle Més de 50 anys, un recorregut pels millors temes que el guitarrista ha escrit durant els seus més de 50 anys sobre l’escenari.

Des que va iniciar la seva carrera artística, l’any 1965, amb Els Xerracs, Toti Soler ha conreat un camí prolífic amb més d’una trentena de discos publicats, infinitat de col·laboracions musicals i discogràfiques i nombrosos amics i companys de viatge... Ara, es presenta acompanyat de la delicada i alhora intensa veu de Gemma Humet i del seu trio (Marc Prat al contrabaix i Arnau Figueres a la percussió), amb qui proposa a l’espectador un recorregut captivador per la seva obra de guitarra i cançó –tan mediterrània i universal- a través dels millors temes que ha escrit durant més de mig segle de dedicació a la música. Una forma personal, sensible i profunda de compondre, interpretar i posar veu als poetes.

Si bé és cert que Toti Soler és conegut pel gran públic, en gran part, per ser un mestre posant música a la veu dels poetes i per les seves col·laboracions amb grans cantautors dels Països Catalans (on destaca per sobre de totes el seu periple de 24 anys amb Ovidi Montllor), no és menys cert que la major part de la seva creació musical estrictament guitarrística roman desconeguda o només està a l’abast dels seus seguidors més fidels i melòmans. Més de 50 anys dona a conèixer més i millor la seva inestimable obra: tan mediterrània, tan contemporània, tan universal.

Les entrades, amb un preu de 10 € anticipada i 12 € taquilla, es poden adquirir a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 a 18:45 h i els divendres de 8:30 h a 14:45 h.)


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...