Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles busca sinergies amb Xina per potenciar com a base permanent d'entrenaments esportius

Pla de l'Estany  -  25/01/2018  -  07:07

Aquest febrer vindrà durant un 1 mes a Banyoles la Federació Xinesa de Rem a fer una estada d'entrenament


Director de l’oficina de l’equip xinès del Comitè Olímpic de la Xina

Director de l’oficina de l’equip xinès del Comitè Olímpic de la Xina



El director de l'oficina de l'equip xinès del Comitè Olímpic de la Xina i president de la Federació xinesa d'esports d'aigua, Aijie Liu, ha visitat Banyoles i s'ha reunit aquest dilluns a la tarda amb l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer. L'Ajuntament de Banyoles i l'empresa banyolina Agenda Sports&Elements busquen sinergies amb la Xina per potenciar la ciutat com a base permanent d'entrenaments esportius. De fet, ja hi ha el primer resultat: aquest febrer vindrà un 1 mes a Banyoles la Federació Xinesa de Rem a fer una estada d'entrenament.

L'empresa banyolina Agenda Sports&Elements té un programa d'extensió internacional dels seus clients. De fet, el 90% dels clients d'Agenda són internacionals, sobretot europeus com ara la Universitat de Cambrigde, que anualment entrenen a Banyoles. Ara amb la internacionalització de l'empresa busquen clients de turisme esportiu a Banyoles de més lluny i així sortir de l'entorn europeu. Cal recordar, per exemple, que també fan d'estades llargues l'equip d'elit de la Federació xilena de rem, o els equips d'elit de la Federació de triatló de Nova Zelanda i Austràlia.

Gràcies a la recerca d'Agenda Sports&Elements han trobat interès en el mercat xinès. Aquest desembre del 2017 van venir a Banyoles una delegació prèvia del Comitè Olímpic de la Xina que estudiava diferents emplaçaments a Europa per crear una base permanent d'equips olímpics de diferents seccions d'esports d'aigua. L'informe tècnic d'aquesta primera reunió va ser favorable per la seu de Banyoles i per això ha vingut aquest dilluns Aijie Liu, president de la Federació xinesa d'esports d'aigua, que inclou les federacions de rem, piragüisme i dragon boat. A més, Liu és director de l'oficina de l'equip xinès del Comitè Olímpic de la Xina. Aijie Liu ha vist potencial a Banyoles com a base permanent d'esports d'aigua, però també del triatló.

L'objectiu banyolí, tant de l'empresa Agenda Sports&Elements com del consistori banyolí, seria que el Comitè Olímpic de la Xina escollís Banyoles com a base permanent, que vol dir que estarien d'entre 3 i 6 mesos a l'any a la ciutat i portarien tot l'equip a entrenar i viure a Banyoles, menys quan tenen competicions.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles #xina





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...