Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

L'espai jove Cal Drac, a Banyoles, conscienciat amb l'apoderament femení

Pla de l'Estany  -  12/01/2018  -  15:18

'Cal Drac' compta amb l'exposició "Estimar-nos per a Transformar Juntes" que estarà oberta a tots els públics fins al 23 de gener de 2018


Aj.Banyoles

Aj.Banyoles



El passat 23 de desembre l'espai jove Cal Drac, a Banyoles, va acollir una jornada per treballar l'apoderament femení a partir de dos tallers, entès com l'acció d'atorgar poder a les dones. Per una banda es va oferir un taller d'autoconeixement del cos i la sexualitat femenina a càrrec de l'Associació Mandràgores. Va ser un espai on es va poder parlar sobre mites, tabús i creences el voltant de la sexualitat a partir de l'experiència i dinàmiques participatives. Cada una de les participants va poder auto conèixer la seva pròpia sexualitat.

El segon taller va ser de pintura corporal a càrrec de la Cinta Tort, en què les participants van parlar dels seus cossos, de la realitat corporal i la pressió estètica que estem immersos en el nostre dia a dia. El cos va ser el llenç, un element de comunicació, sempre des d'una perspectiva crítica i d'apoderament.

La jornada va estar acompanyada per la participació de l'Associació dels Joves de Camós, els quals van col·laborar a preparar un esmorzar i vermut per totes aquelles persones que s'apropaven a Cal Drac i gaudir de l'exposició itinerant que hi ha a la sala mirador a càrrec de la Cinta Tort "Zintenta". L'exposició rep el nom d'"Estimar-nos per a Transformar Juntes" i estarà oberta a tots els públics fins al 23 de gener.

La jornada es va acabar amb el duet Deux Clichés que va fer gaudir els assistents amb la seva música de cançons íntimes i càlides, per sentir i emocionar.
 


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...