Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

L'Auditori de l'Ateneu de Banyoles nominat als premis ARC com a 'Millor programació'

Pla de l'Estany  -  23/11/2017  -  14:31

Competeix amb el Kursaal de Manresa, el Teatre-Auditori Atrium de Viladecans i l'Auditori Municipal i Teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès


Mariona Aupi

Mariona Aupi



L'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) ha donat a conèixer avui la 14a edició dels Premis ARC. Un total de 63 nominats, entre produccions i programacions, competiran a la gala d'entrega de guardons que tindrà lloc el proper 5 de desembre al Mercat de les Flors de Barcelona.

El valor d'aquests premis rau en el fet que són escollits per professionals de la indústria musical del directe, formada per mànagers, promotors, programadors de festivals, tècnics municipals de joventut i cultura, programadors de teatres i auditoris i agents de zona de Catalunya. També reben el suport d'altres actius del sector com l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya o l'Acadèmia de la Música Catalana.

Els Premis ARC tenen com a objectiu motivar el reconeixement del públic d'aquells àmbits que tenen més relació i projecció amb la feina que fa tot el sector de la música, és a dir, no només feina creativa, sinó també la indústria i les empreses relacionades.

Els Premis ARC, dividits en dos àmbits -Premis a les gires dirigits als grups de música i Premis a les millors programacions- han esdevingut la cita musical més important de la tardor pels professionals catalans.

Els guardons dels XV Premis ARC es faran públics i es lliuraran el dimarts 5 de desembre al Mercat de les Flors, en una gala conduïda i presentada per Quim Masferrer. Al llarg de la nit hi haurà actuacions sorpresa d'algunes de les formacions més destacades de la temporada.

El llistat definitiu dels nominats i els guanyadors dels Premis ARC són una mostra representativa, contrastada i de qualitat de les millors iniciatives relacionades amb la indústria de la música del directe de Catalunya. Una fotografia del que ha estat el més destacat del sector de la indústria de la música de la temporada 2017.

La gala es retransmetrà per iCat en directe i Mediapro l'enregistrarà per ser emesa el mateix dimarts pels Canal 33 a partir de les 22 h.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles #premisarc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...