Notícies més llegides




Tarragona


Tarragona

El nou Punt del Voluntariat de Tarragona obre les portes

Tarragona  -  14/09/2017  -  16:49

L’espai es troba ubicat a la plaça Imperial Tàrraco


Mauri

Mauri



Aquest dilluns 18 de setembre obre les portes al públic el nou Punt del Voluntariat de Tarragona, un servei municipal que informa i assessora tant associacions com el conjunt de la ciutadania sobre tots els àmbits del voluntariat. L'espai s'ha presentat públicament aquest dijous en una roda de premsa.

El nou espai, que estarà ubicat a la plaça Imperial Tàrraco, a la planta baixa de l'edifici de l'antiga Facultat de Lletres, serà gestionat per la Federació Catalana del Voluntariat.

S'hi podran adreçar membres d'associacions de la ciutat i persones interessades en el voluntariat. Els primers podran obtenir informació sobre com fer un pla de voluntariat, gestionar l'assegurança de les persones voluntàries o cercar formació específica, entre d'altres.

Per part del conjunt de la ciutadania, podran conèixer les ofertes de voluntariat existents a la ciutat i conèixer al detall què implica ser una persona voluntària.

La consellera de Voluntariat, Elisa Vedrina, ha explicat que “l'objectiu d'aquest nou servei no és només el de convertir-se en una referència informativa i de gestió en aquest àmbit, sinó millorar l'associacionisme i el voluntariat i acostar els projectes de les entitats al conjunt de la ciutadania”

El Punt de Voluntariat donarà servei inicialment quatre hores setmanals, dilluns de 10 a 12 h i dimecres de 17 a 19 h. També realitzarà atenció telefònica al 639 215 674 o a través del correu electrònic puntvoluntariat@tarragona.cat.


Autor: Redacció


#tarragona


#tarragona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...