Notícies més llegides




Cultura


Figueres

El bon humor uneix i emociona a Figueres

Cultura  -  16/04/2017  -  18:24

Els veïns del barri de Sant Joan acullen, per primer cop, teatre al carrer


Festival Còmic 2017

Festival Còmic 2017




La programació d'aquesta 10a edició del Festival Còmic de Figueres ha omplert d'humor els carrers i teatres de la ciutat i en el cas del barri de Sant Joan, amb especial emoció. Ahir dissabte va tenir lloc una experiència única entre el públic que es va reunir a l'escenari d'aquest barri de la perifèria de Figueres, acollint per primera vegada una proposta d'aquestes característiques.

Els veïns de la comunitat gitana del barri de Sant Joan van rebre ahir dissabte amb molta il·lusió la proposta programada pel Festival Còmic en aquesta desena edició. A prop de 300 persones es van reunir al pàrquing del carrer Doctor Fleming, on va actuar la companyia BotProject amb un espectacle d'acrobàcies aèries que va fer riure a grans i petits. Entre els assistents es trobaven els veïns del barri i gent vinguda d'altres racons de la ciutat i tots coincidiren a destacar la importància i la necessitat d'aquesta iniciativa de caràcter integrador que l'organització del festival ha programat aquest any.

L'Ajuntament de la ciutat va valorar molt positivament la iniciativa i va donar suport a l'activitat. L'humor dels internacionals The Umbilical Brothers també va impressionar dissabte a la nit al públic del Teatre El Jardí que va exhaurir les seves localitats per rebre al duet còmic australià. Els artistes, que ja havien actuat al Festival Còmic de Figueres l'any 2009, van tornar a la capital empordanesa per oferir un espectacle únic al país, amb el millor del seu repertori. D'aquesta manera, els humoristes, que també van assistir de públic als diferents espectacles de la programació, es van sumar a la celebració del desè aniversari del festival.

El clown Leandre va omplir la grada de l'Espai Citroën de plaça Catalunya amb el seu espectacle ¨Rien à dire¨ amb el que va crear una increïble complicitat amb el públic que només algú amb el seu univers imaginari i virtuosisme és capaç d'oferir. En Marc Martínez, per la seva part, ho va donar tot a l'escenari del Teatre El Jardí, davant una platea entregada que es va deixar transportar a la infantesa dels anys 80, a través de l'humor i les hòsties que rememora l'actor amb el seu àcid i intens monòleg "Mal Martínez".

Diumenge serà la darrera jornada del festival, un llarg cap de setmana ple de bon humor que clourà la seva programació amb "Trams" de Marcel Tomàs a l'Espai Citroën i l'espectacle "Aga-Boom" de la companyia del veterà clown rus Dimitri Bogatirev, que arriben a Figueres directes de Las Vegas, on estan instal·lats després de treballar durant anys amb el Cirque du Soleil.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...