Notícies més llegides



Cultura


Figueres

Setze actuacions per celebrar els deu anys del Festival Còmic de Figueres

Cultura  -  27/03/2017  -  23:24

La cita, que se celebrà del 13 al 16 d'abril, s'escampa per la ciutat amb més propostes als barris


Festival Còmic Figueres

Festival Còmic Figueres




Aquesta Setmana Santa Figueres s'omplirà de nou d'humor amb la desena edició del Festival Còmic. Del 13 al 16 d'abril, la capital de l'Alt Empordà acollirà setze propostes, onze de les quals gratuïtes, repartides en onze espais diferents.

El Teatre el Jardí acollirà les actuacions dels dos artistes internacionals que passaran pel festival: el duet australià The Umbilical Brothers, que presentaran "The Best Of" en exclusiva a Catalunya, i la companyia del clown rus Dimitri Bogatirev i la ucraïnesa Irina Ivanytska, amb "Aga Boom". El Teatre El Jardí també serà l'escenari de Mal Martínez i la gala inaugural del certamen.

L'espectacle d'inauguració serà presentat per Guillem Albà, que estarà acompanyat per l'Orquestra Marabunta. Serà un cabaret i comptarà amb la participació de The Umbilical Brothers, Yolanda Ramos, Mali Vanili, Capa i Espasa i els Xuriguera i Faixedas, que s'encarregaran del brindis per celebrar la dècada de trajectòria del festival.

L'escenari de carrer de l'Espai Citroën, que estarà instal·lat a la plaça Catalunya, acollirà actuacions gratuïtes com les dels clowns Leandre, Marcel Tomàs i el xou íntegre de Guillem Albà i La Marabunta.

Aquest any, a més, s'ha ampliat l'oferta gratuïta amb actuacions als barris de Sant Joan, Horta de l'Hospital i Rally Sud on les companyies BotProject, La Mano Jueves y El Negro y el Flaco mostraran les seves propostes de circ i humor per a tots els públics.

En aquesta edició també s'ha incorporat a la programació el Micoteatre a la Fundació Clerch i Nicolau, amb companyies de teatre del territori que representaran cinc escenes distribuïdes per tot l'edifici, amb sis passis per dia i 15 minuts d'interval.

Entre les activitats paral·leles, destaquen les ja consolidades sessions de risoteràpia i ioga del riure a l'antiga presó, a més de la presentació del llibre "Las Humoristas" d'Isabel Franc i l'actuació de la Cobla Contemporània amb el "Sardaxou", una acció amb la qual el festival se suma també amb humor als actes de la capitalitat de la Sardana.

Així mateix, durant tot l'abril, el festival i el Cineclub Diòptria s'alien per oferir una programació especial d'aniversari amb films d'humor. Serà cada dijous i s'hi podran veure les pel·lícules "Le tout nouveau testament", "Four lions", "El ciudadano ilustre" i "Historias de la edad de oro".


Autor: A.C/GN





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...