Notícies més llegides



Cultura


Bescanó

El Teatre de Bescanó celebra anys rodejat de 5.000 amics

Cultura  -  08/03/2017  -  14:14

El passat febrer la instal·lació va celebrar el seu setè aniversari amb més "Amics d'El Teatre Bescanó" que mai


Teatre de Bescanó

Teatre de Bescanó




El nou Teatre de Bescanó va celebrar el passat mes de febrer el seu setè aniversari. Ho va fer de forma multitudinària, ja que enguany la xifra d'Amics d'El Teatre Bescanó s'ha enfilat fins a les 5.000 persones, una gesta que suposarà l'aflorament d'ofertes i descomptes als associats a partir d'aquest mes.

Aquesta és una de les moltes fites assolides pel teatre bescanoní durant aquests set anys de vida. Si girem la vista enrere, observem altres moments cabdals com, per exemple, la seva lluita per l'apujada impositiva o la creació de campanyes que donen com a resultat entrades a preu molt assequibles, fins i tot simbòlics. Tot plegat ha donat com a resultat una notorietat cada vegada més creixent, la qual cosa queda justificada amb els 11.000 espectadors que hi assisteixen anualment.
Molts dels quals ja formen part del projecte Amics d'El Teatre Bescanó, una iniciativa que va néixer amb la intenció d'integrar l'espectador en el desenvolupament artístic i cultural de l'entitat. Durant aquest temps, els espectadors adherits a aquest projecte han pogut obtenir avantatges importants, com ara una reducció del preu en la compra de les entrades habituals, la possibilitat de disposar d'entrades gratuïtes per visitar alguns assajos generals o la participació en promocions especials, entre d'altres.

Més ofertes
Amb l'assoliment d'aquests 5.000 amics, el teatre ha decidit ampliar les ofertes existents i, a partir d'aquest mes, els socis podran comprar entrades amb importants descomptes en festivals musicals, sales de concerts i en el Museu d'Arqueologia de Catalunya-Girona, on podran gaudir d'un 15% de descompte en el preu de l'entrada.

En l'aspecte musical, als usuaris també podran gaudir de preus avantatjosos –entre el 15% i el 30% de descompte- en diferents espectacles i concerts, com ara el Black Music Festival, el Festival Internacional de Música de Cadaqués, el Festival de Música de Begur i el Girona A Capella Festival. D'altra banda, La Sala La Mirona també col•laborarà amb la causa i posarà a disposició dels Amics entrades amb reduccions de fins el 30% de descompte en alguns dels concerts que té programats. En aquests moments, el Teatre Bescanó està treballant per ampliar l'oferta cultural i oferir, així, noves promocions als seus socis.

El procés per ser un Amic
Ser amic del Teatre Bescanó és molt fàcil. En aquest sentit, la persona interessada només cal que ompli el formulari que es troba a l'apartat "Amics del teatre" de la seva web. Una vegada rebuda la petició, la direcció del teatre es posa en contacte amb el sol·licitant per explicar-li com recollir el carnet de soci i formar part d'una història, la del Teatre Bescanó, que des del febrer de 2010 ja ha rebut més de 77.000 espectadors i 418 actuacions de diferents gèneres.


Autor: J.N/ GN





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...