Notícies més llegides




Cultura


Salt

Les Bernardes aposta per explorar els límits i arriscar en la nova temporada 2017

Cultura  -  03/02/2017  -  15:01

Un dels artistes destacats serà Larry Paul Scott, model de Calvin Klein, i que presentarà les seves fotos en primícia al juny


Presentació la nova temporada 2017 Les Bernardes

Presentació la nova temporada 2017 Les Bernardes




El Centre Cultural del Gironès, Les Bernardes de Salt, ha presentat les novetats de la programació per al 2017 amb l'objectiu de fer un salt de qualitat i apostar per explorar nous límits en les exposicions i presentar una oferta més arriscada. El director de Les Bernardes, Robert Fàbregas, ha destacat que l'oferta del 2017 és més internacional però al mateix temps una aposta pels valors del territori, però "sempre amb un esperit de ser innovadors, trencadors, perquè des de Salt ho hem de ser". Maria Mercè Roca, consellera de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, ha valorat la qualitat de les exposicions del nou any i que des de la direcció del centre s'hagi apostat per un esperit trencador "amb mirades molt noves, diverses i que ens permetran enriquir-nos". Els comissaris d'aquesta nova etapa són Pere Parramón i Laura Cornejo.

Una de les grans novetats de la programació del 2017 és la presentació de Larry Paul Scott, que exposarà en primícia l'obra inèdita "Seeing within the Gaps". Paul Scott és un dels models més importants del món i en la seva carrera ha destacat per ser la imatge del conegut perfum Acqua di Gió, de Giorgio Armani, durant 10 anys. Les seves fotos demostren la seva passió per la fotografia, amb tot tipus de gèneres, i una mirada inèdita des de l'interior dels rodatges i platós.

La programació del 2017 s'inaugura aquest vespre a partir de 2/4 de 8 del vespre amb un format que Les Bernardes estrena per primera vegada: es presentaran les quatre exposicions de cop i al mateix temps s'inclou una "perfomance" de Las Bistecs. Els artistes de febrer i març són Mery Cuesta, Toni Amengual, Las Bistecs i IEX Cosmonauta. A partir d'abril i maig les noves exposicions també s'inauguraran totes el mateix dia i hora.

Les Bernardes presenta per als seus quatre espais expositius –la Sala Vestíbul, la Sala 29m2 (especialitzada en videocreació), la Sala Photo (única sala estable de les comarques gironines dedicada a la fotografia) i la Sala Sant Jordi– un Cicle d'exposicions per al 2017 basat en la idea de marge com a espai d'oportunitats, com a lloc físic i mental on tot pot passar. L'objectiu: oferir una experiència de l'art que englobi qualitat estètica i pensament crític sobre el nostre temps, amb artistes de procedències i trajectòries diverses, però amb la singularitat i la qualitat com a denominadors comuns. Aquest cicle està comissariat per Laura Cornejo –gestora artística i cultural, comissària i crítica d'art– i Pere Parramon –professor, comissari i crític d'art–.


Autor: Redacció


Arxiu adjunt

Cicle expositiu

Exposicions setembre i octubre





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...