Suscribirse
cerrar

Salut
Disminuir text
Augmentar text

Aconsegueix una mirada més bonica gràcies a la blefaroplàstia

Salut - 05/12/2016 - 13:27 | L'objectiu és rejovenir i alegrar la mirada i es pot associar a l'elevació del marge extern de l'ull per tal de prevenir la caiguda de la parpella inferior.


Els anys passen i el ritme frenètic de les nostres vides ens va passant factura. Aquest fet deixa empremta a la nostra pell que és la part del cos que porta impregnada el pas dels anys i tots els misteris que amaga la personalitat de cadascú. El sol, el tabac, l'estrès, el tipus d'alimentació que consumim i tot el que hem fet al llarg dels dies es pot llegir a la nostra pell i, sobretot, a la pell de la nostra cara. Quan tot allò que hem viscut comença a posar-se de manifest, la pell perd la seva brillantor, comencen a aparèixer arrugues, solcs entre el nas i la boca, les galtes van perdent la seva projecció de pòmul i apareixen acumulacions de greix. Això és degut al fet que la pell amb el pas del temps també envelleix, perd elasticitat i flexibilitat i els músculs que té a sota perden tonicitat.

Una de les parts més danyades pel pas del temps és precisament la pell que es troba al voltant de l'ull. Aquesta pèrdua d'elasticitat juntament amb unes celles caigudes pot generar una mirada trista i apagada. Però això té solució: la blefaroplàstia o cirurgia de les parpelles ens pot ajudar a rejovenir i alegrar la nostra mirada. En general, l'objectiu de tota cirurgia estètica facial és precisament dissimular o millorar els signes visibles de l'envelliment, així com frenar-ne la nova aparició.

El resultat d'aquest tipus d'intervencions és el de rejovenir el nostre aspecte i fer que les persones tornin a sentir-se a gust amb el seu cos. És important recalcar que, la salut, no és només l'absència de malaltia, sinó també el fet que un se senti a gust i feliç amb si mateix. En aquest sentit, la millora de la nostra aparença física pot ajudar a potenciar una part important del nostre benestar. Per aconseguir-ho, comptem amb diferents tipus de tècniques de cirurgia plàstica facial: blefaroplàstia o cirurgia de la parpella, lífting de pòmul, rinoplàstia o operació del nas, l'otoplàstia o cirurgia de les orelles i, per últim, el lífting facial i els tractaments de rejoveniment de la cara. Una de les intervencions més destacades és la blefaroplàstia, és a dir, la cirurgia de les parpelles associada o no a un lífting de pòmul que servirà per millorar l'aspecte i la projecció de les galtes.

L'objectiu és rejovenir i alegrar la mirada i es pot associar a l'elevació del marge extern de l'ull per tal de prevenir la caiguda de la parpella inferior. És un tipus de cirurgia que no necessita ingrés i es pot realitzar amb anestèsia local i sedació. Un cop finalitzada la intervenció, tan sols haurem de fer repòs relatiu 12-24 hores i seguir les indicacions mèdiques. Els punts se solen retirar entre el tercer i cinquè dia i simplement serà necessari l'ús d'una crema hidratant i protector solar per protegir la zona passat aquest temps, podent tornar a fer vida normal bastant aviat.

En definitiva, la blefaroplàstia és una tècnica poc agressiva que ens permet retirar efectivament la pell flàccida i les bosses dels ulls per aconseguir una mirada més alegre i lluminosa.

Autor: Redacció
Comentaris (0)
La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats
Veure Reglament
Acceptar
Nom (requerit)
Direcció de correu electrònic (requerit)
Comentari (màxim 246 caràcters)

Comentaris a Facebook