Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles celebra aquest cap de setmana el Dia Internacional de la Dansa

Pla de l'Estany  -  25/04/2023  -  14:24

S’han programat dos espectacles que es podran veure a la Factoria d’Arts Escèniques




L'Ajuntament de Banyoles celebrarà aquest cap de setmana el Dia Internacional de la Dansa amb dos espectacles de dansa que es podran veure a la Factoria d'Arts Escèniques. Es tracta dels espectacles Migrare de la companyia Maduixa i l'espectacle familiar Mira Miró de la companyia Baal Dansa. Les entrades per als dos muntatges ja estan a la venda al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat).

El Dia Internacional de la Dansa se celebra anualment el 29 d'abril amb l'objectiu de promoure la dansa com a forma d'expressió artística universal, celebrar la diversitat cultural a través de la dansa i fomentar la participació.

Les activitats del Dia Internacional de la Dansa a Banyoles s'iniciaran aquest divendres 28 d'abril amb l'espectacle Migrare de la companyia Maduixa. Dirigit per Joan Santacreu i amb direcció coreogràfica de Cristina Fernández, l'espectacle explica una història commovedora que explora els límits de l'equilibri amb el moviment. Quatre dones i un espai buit. Buit, però minat d'obstacles i fronteres invisibles, d'odis irracionals i prejudicis. Elles van haver de deixar la seva terra d'origen i, ara, el país d'arribada les rebutja. Elles el transiten buscant el seu lloc. Un lloc on poder viure, on romandre, on arrelar, on poder ser. Un lloc al qual poder denominar "llar". Només demanen això. I lluitaran per a aconseguir-ho. Aquest espectacle és la seva lluita, una lluita de dones fortes, valentes i, sobretot, resilients.

Migrare, recomanat per a persones a partir de 12 anys, es podrà veure aquest divendres 28 d'abril a les 8 del vespre a la Factoria d'Arts Escèniques. Per al públic familiar, es podrà veure diumenge 30 d'abril l'espectacle Mira Miró, programat per l'entitat T Tela en conveni amb l'Ajuntament de Banyoles. L'espectacle de la companyia
Baal Dansa és un muntatge de dansa i animació de vídeo per als més petits, que neix de l'univers de Joan Miró. S'emmarca en una selecció de la seva obra gràfica. Els vius colors, les formes geomètriques i l'aparent "totipotència" de les "figures i personatges" estimulen la fantasia, deixant entreveure que tot és possible. De forma màgica les pintures tornen vives i transporten a un univers imaginari. L'aventura d'un viatge al cosmos plena de descobriments i sorpreses.

Mira Miró, recomanat per a infants a partir de 4 anys, es podrà veure aquest diumenge 30 d'abril a la Factoria d'Arts Escèniques en dues sessions, a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda. Les entrades per als dos espectacles ja estan a la venda a la pàgina web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat) o bé també es poden adquirir presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Banyoles, en horari d'atenció al públic. També es podran comprar a la mateixa taquilla de la Factoria d'Arts Escèniques, el mateix dia de l'espectacle, a partir d'una hora abans de l'inici.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...