Notícies més llegides




Noticias 24hs


Barcelona

En marxa Astrotalks, el principal esdeveniment astrològic de l'any que comptarà amb la reconeguda astròloga Yael Yardeni

Noticias 24hs  -  31/03/2023  -  18:11

L'acte tindrà lloc el 18 d'abril a les 19.30ha la històrica sala “Paranimf” de la Universitat de Barcelona


Yael Yardeni

Yael Yardeni



La reconeguda astròloga cabalística Yael Yardeni prendrà part a l'esdeveniment Astrotalks 2023, un moment de grans oportunitats”, en una conferència que pronunciarà el proper dimarts 18 d'abril a Barcelona. L'esdeveniment, considerat com el principal esdeveniment astrològic de l'any, comptarà amb una assistència molt restringida de públic, i tindrà lloc al Saló Paranimf de la Universitat de Barcelona i comptarà amb el suport del Reial Cercle Artistic” de Barcelona i de la “ Fundació Foment Europeu”. La presentació de la conferenciant és a càrrec de Sarah Dubovis, mestra d'El Centre de Kabbalah, que introduirà les grans preguntes que aclaparen el nostre món present: Quins canvis globals ens esperen en geopolítica, en les institucions públiques i en la mentalitat humana? Com canviarà l'equilibri de poder entre les principals potències econòmiques del món els propers dos anys? A aquestes i altres qüestions respondrà la reconeguda astròloga Yael Yardeni al llarg de la seva conferència, esperada per molts.

Yael Yardeni és una astròloga cabalística de renom mundial, consultora de polítics, empresaris i estrelles del món de l'espectacle, convidada a programes de televisió i fundadora de la primera Acadèmia d'Astrologia Cabalística del món.

Per Yael Yardeni L'any 2023 és un gran any de transició que conduirà tota la humanitat a una consciència completament diferent, una consciència connectada al valor de la persona. Avui dia, el valor d'una persona està lligat al vostre compte bancari i possessions. I el que veiem és que arriba un canvi d'entesa cap a una humanitat amb una consciència molt més elevada”.

Com deia el cèlebre escriptor, polític i filòsof francès André Malraux, El segle XXI serà espiritual o no serà”. L'astrologia cabalística considera que les nostres vides no són determinades per la posició dels planetes, sinó que el coneixement de la seva influència ens ajuda a comprendre millor les nostres vides.

A l'acte a Barcelona Yardeni explicarà com ens afectaran a tots i cadascun de nosaltres els grans esdeveniments planetaris i com podem preparar-nos per afrontar els canvis, incloent un pronòstic financer per a tots els signes de l'horòscop fins a l'abril del 2024 i les àrees potencials per a negocis i inversions, sector immobiliari, accions i criptomonedes.

El programa de l'esdeveniment inclou abordar els trànsits planetaris i el seu impacte al món actual, per analitzar per què estem esperant canvis globals a la geopolítica, les activitats de les institucions públiques i avançar sobre els gegantins canvis que se sobrevenen en la mentalitat humana. També s'abordaran els problemes que apressen el món actual, com els canvis en els equilibris de poder a les principals potències econòmiques del món per als propers dos anys, i les previsions financeres fins a abril 2024, elaborant un pronòstic financer per a tots els signes del zodíac fins a l'abril del 2024, analitzant les àrees més prometedores per a negocis i inversions, béns arrels, accions i criptomonedes.

Trajectòria personal

Yael Yardeni va néixer i va créixer a França, on va estudiar física i matemàtiques, i després medicina. Més tard es va mudar als Estats Units on es va enfocar a estudiar astrologia cabalística i psicologia regressiva. Ha guanyat reconeixement mundial a través del seu treball amb clients arreu del món i la seva participació a importants congressos com el Fòrum Internacional de Dones Maria Shriver. El nombre dels seus alumnes ha arribat a diversos milers i la geografia varia des dels Estats Units, Rússia i Israel fins al Brasil, les Filipines i Hong Kong.

Durant els darrers 15 anys, Yael ha estat l'astròloga personal de moltes celebritats del cinema i la música. El 2017, va obrir la primera Acadèmia d'Astrologia Cabalística del món. Actualment resideix a Londres.

Per primera vegada, vindrà a Espanya ia Barcelona a fer una conferència convidada pel Centre de Kabbalah amb la col·laboració del Reial Cercle Artístic de la Ciutat Comtal i de la Fundació de Foment Europeu (FFE). La fundació té com a objectiu realitzar actes de caràcter cultural com ara conferències, taules rodones i seminaris destinats a persones per enriquir els seus coneixements. En paraules de Félix Bentz, actual president del Reial Cercle Artístic (Reial Cercle Artístic) i d'aquesta fundació “Estem molt contents d'haver portat a Barcelona Yael Yardeni i el nostre desig és continuar donant suport a aquest tipus d'activitats que serveixin per millorar els coneixements i el respecte a diferents cultures”.

El Centre de Kabbalah és una organització sense ànim de lucre que ofereix cursos i esdeveniments sobre els ensenyaments del Zóhar i la Kabbalah tant als seus centres físics i grups d'estudi arreu del món com en línia.

· Més informació: https://www.kabbalah.com

Conferència ASTROTALKS 2023 UN MOMENT DE GRANS OPORTUNITATS"

DIA: Dimarts 18 d'abril del 2023

HORA: 19.30 ha 21.30 h

LLOC: Saló “Paranimf” de la Universitat de Barcelona Gran Via de les Corts Catalanes, 585, 08007 Barcelona

ENTRADES: 26 €

Venda d'entrades: https://houseoflight.es/  

Telèfon informació al públic +34 640862839


Autor: Redacció


#barcelona


#barcelona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...