Notícies més llegides



Lleida


Lleida

CaixaBank i el Col·legi de Farmacèutics de Lleida renoven el seu conveni de col·laboració per oferir millors condicions financeres al sector

Lleida  -  24/02/2023  -  14:40

L’entitat financera posa a disposició del Col·legi una línia de finançament que permet a les farmàcies avançar el pagament de la factura farmacèutica i afrontar les seves demandes de crèdit




CaixaBank i el Col·legi de Farmacèutics de Lleida han renovat i ampliat el conveni de col·laboració amb l’objectiu d’oferir millors condicions financeres tant a les farmàcies com a tots els col·legiats de les Terres de Ponent.

La renovació del conveni, que serà vigent fins el 2025, implica condicions especials en la gestió dels comptes i del dia a dia dels farmacèutics col·legiats, així com la millora de les condicions de finançament, oferint més productes i serveis de finançament a curt termini. En el cas dels TPVs, s’ofereixen tarifes competitives i es prioritza el desplegament dels TPVs virtuals.

Per altra banda, es manté el producte de confirming que facilita que les farmàcies puguin avançar la facturació de medicaments i productes farmacèutics fins a 15 dies abans del cobrament previst.

El conveni, formalitzat per la presidenta del Col·legi de Farmacèutics de Lleida, Maria Enrique-Tarancón Delmàs, i el director d’Institucions de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya, Joaquim Macià, oferirà a tots els col·legiats una oferta concreta de productes i serveis especialitzats per donar resposta a les seves necessitats d’estalvi i finançament, a més d’avantatges en funció de la vinculació amb l’entitat financera.

Durant l’acte de signatura, el director d’Institucions de CaixaBank a la direcció Territorial Catalunya, Joaquim Macià, ha reiterat el compromís de l’entitat financera amb un sector estratègic com és el farmacèutic tot destacant ”la contribució de l’entitat per ajudar a la millora de la competitivitat d’aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats”.

Per la seva banda, la presidenta del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Lleida, Maria Enrique-Tarancón Delmàs, ha manifestat que la renovació d’aquest conveni amb CaixaBank és clau per poder seguir treballant i garantir el millor servei i atenció a la població.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...