logo
Imprimir
24-02-2023 | 14:40hs
•LLEIDA

CaixaBank i el Col·legi de Farmacèutics de Lleida renoven el seu conveni de col·laboració per oferir millors condicions financeres al sector

L’entitat financera posa a disposició del Col·legi una línia de finançament que permet a les farmàcies avançar el pagament de la factura farmacèutica i afrontar les seves demandes de crèdit

CaixaBank i el Col·legi de Farmacèutics de Lleida han renovat i ampliat el conveni de col·laboració amb l’objectiu d’oferir millors condicions financeres tant a les farmàcies com a tots els col·legiats de les Terres de Ponent.

La renovació del conveni, que serà vigent fins el 2025, implica condicions especials en la gestió dels comptes i del dia a dia dels farmacèutics col·legiats, així com la millora de les condicions de finançament, oferint més productes i serveis de finançament a curt termini. En el cas dels TPVs, s’ofereixen tarifes competitives i es prioritza el desplegament dels TPVs virtuals.

Per altra banda, es manté el producte de confirming que facilita que les farmàcies puguin avançar la facturació de medicaments i productes farmacèutics fins a 15 dies abans del cobrament previst.

El conveni, formalitzat per la presidenta del Col·legi de Farmacèutics de Lleida, Maria Enrique-Tarancón Delmàs, i el director d’Institucions de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya, Joaquim Macià, oferirà a tots els col·legiats una oferta concreta de productes i serveis especialitzats per donar resposta a les seves necessitats d’estalvi i finançament, a més d’avantatges en funció de la vinculació amb l’entitat financera.

Durant l’acte de signatura, el director d’Institucions de CaixaBank a la direcció Territorial Catalunya, Joaquim Macià, ha reiterat el compromís de l’entitat financera amb un sector estratègic com és el farmacèutic tot destacant ”la contribució de l’entitat per ajudar a la millora de la competitivitat d’aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats”.

Per la seva banda, la presidenta del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Lleida, Maria Enrique-Tarancón Delmàs, ha manifestat que la renovació d’aquest conveni amb CaixaBank és clau per poder seguir treballant i garantir el millor servei i atenció a la població.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/198537_caixabankielcollegidefarmaceutic-delleidarenovenel-euconvenidecollaboracioperoferirmillor-condicion-financere-al-ector-1.htm