Notícies més llegides



Política


Tossa de Mar

Martí Pujals encapçala la llista '+Tossa' a les properes eleccions municipals del 2023

Política  -  21/12/2022  -  16:37

Pujals pren el relleu d’Imma Colom, alcaldable a Tossa de Mar des de l’any 2011


Martí Pujals

Martí Pujals



L'actual gerent del Consell Comarcal de La Selva, Martí Pujals, va ser escollit cap de llista de Junts a Tossa de Mar en una assemblea d'afiliats celebrada a principis de mes i va ser presentat com a candidat en un acte celebrat diumenge passat, que va omplir la Casa Cultura de Tossa de Mar amb unes 150 persones.

Pujals pren així el relleu de Colom que ha estat la cap de llista en diferents candidatures des de 2011.

 

En un acte molt emotiu i personal, Pujals va repassar la seva vida a la població amb la intervenció d'amics i veïns amb qui ha compartit diferents vivències, i les claus de la seva candidatura, que es denominarà +Tossa. Va destacar que el seu model és Tossa, "un model d'èxit". "Només cal que no repetim els molts errors que s'han fet en el passat, com "lloretitzar" el poble amb grans hotels i esmenar d'una vegada els problemes que tothom té detectats des de fa temps: aparcament, consolidar una temporada de sis mesos i aconseguir que el nostre municipi tingui els visitants que la població es mereix, cosa que ara no passa"

"La solució de Tossa passa per ser +Tossa, la versió més autèntica del poble turístic de fama mundial que és, però mantenint totalment l'esperit de poble petit de pescadors amb un paisatge i un entorn únics que ha estat l'essència del seu èxit"
ha manifestat el candidat.

Pujals té 56 anys i dos fills. Ha treballat d'advocat a l'empresa privada i des de 2011 és directiu públic. Primer va ser coordinador de Medi Ambient de la Diputació de Girona i secretari tècnic del CILMA i des de 2014 és gerent del Consell Comarcal de La Selva. De la seva època de gerència Pujals ha destacat l'augment de serveis i pressupost, que des de la seva entrada s'ha doblat, passant dels 20 als 50 milions d'euros, així com la implantació de mesures contra el frau després de l'esclat del cas Manga al Consell, mesures que pensa aplicar a l'Ajuntament de Tossa.


Autor: Redacció


#tossa


#tossa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...