Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

Mimma Gallery inaugura botiga i concepte a Girona

Actualitat Girona  -  06/10/2022  -  20:29

L’acte ha comptat amb la participació de la presentadora televisiva Ares Teixidó i de la seva parella, la ‘influencer’ Bruna Bravo


Inauguració Mimma Gallery - Glòria Sánchez / GN

Inauguració Mimma Gallery - Glòria Sánchez / GN



Aquesta tarda s’ha inaugurat la nova botiga de Mimma Gallery a Girona, un acte en el qual la firma ha presentat les seves últimes col·leccions i novetats de cara a aquesta temporada de tardor i hivern, així com les darreres tendències pel que fa a models, colors i formes. 

Actualment, i amb la inauguració de Mimma Gallery Avellaneda, la marca compta amb un total de 7 botigues a la demarcació de Girona, les quals tenen una trajectòria de més de 40 anys d’experiència en el sector. A més, la firma també disposa d’una desena d’establiments repartits al territori nacional. 

L’acte d’avui ha comptat amb la presència de la mediàtica presentadora de 8TV, Ares Teixidó, i la seva parella, la ‘influencer’ Bruna Bravo, que han apostat recentment per l’empresa referent en el sector del retail i especialista en sofàs i descans per moblar la seva nova llar. En concret, la parella va apostar al seu moment pel sofà Rain, un model atemporal i clàssic que reuneix tots els requisits per convertir-se en el millor aliat per a les migdiades, més enllà d’oferir comoditats excel·lents mentre es gaudeix d’una sèrie o un film. 

A més, les joves també van adquirir la taula Thai, un element multifunció que combina l’estètica amb la tecnologia, tenint en compte que disposa d’un sistema de regulació d’altura i un mecanisme extensible. I per aportar aquest punt de llum tènue al capvespre o a la nit, van escollir un model de làmpada de cristall en tonalitats marrons. 

Durant la seva intervenció, Teixidó ha apuntat “que hi ha un moment a la vida en el qual prioritzes el descans i la qualitat, i amb Mimma la sensació és que es pot estar a l’última moda a nivell de tendència, però apostar també per la qualitat i el descans”. “Ens vam enamorar del nostre sofà, va ser un amor a primera vista”, ha detallat la periodista, que ha definit el segell d’identitat de la firma com un model que “aborda molts estils”. 

Objectiu: ser líders

D’altra banda, el responsable de màrqueting de la firma, Sergi Balateu, ha subratllat durant l’acte inaugural que des de Mimma Gallery, a part de ser especialistes en tapisseria i disposar d’una gran varietat de col·leccions en sofàs i descans, també es caracteritzen per acompanyar als seus clients en tot el procés de compra. El seu altre gran baluard. 

L’aterratge de la firma Mimma Gallery és present a la província des del passat mes de juny, i segons Balateu representa “un nou projecte d’expansió” que s’ha de traduir en l’obertura de nous establiments els pròxims anys. “Tenim una missió i visió molt clares: aconseguir ser líders en el mercat espanyol pel que fa als sofàs, descans i decoració”, ha apuntat Balateu, que també ha afegit que els sofàs són “una peça que se’ls ha de donar més rellevància i importància”. 


Autor: Redacció


#girona #mimmagallery


#girona #mimmagallery





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...