Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles dedica un mural a la Ciutat del Bàsquet Català

Pla de l'Estany  -  27/09/2022  -  16:20

L’artista Olga de l’Àguila l’ha pintat a l’exterior del pavelló de la Farga




L’Ajuntament de Banyoles ha dedicat un mural al bàsquet coincidint amb la designació de la població com a Ciutat del Bàsquet Català 2022. El mural, que es va presentar dissabte, s’ha pintat a l’exterior del pavelló de la Farga. 

L’espai escollit s’ha decidit conjuntament amb el Club Bàsquet Banyoles perquè el pavelló de la Farga és el que concentra majoritàriament les activitats de bàsquet a la ciutat. L’artista Olga de l’Àguila ha estat l’encarregada de pintar-lo. En el mural, s’hi pot veure una gran pilota de bàsquet sobre la qual estan jugant a bàsquet nens i nenes vestits amb l’equipació del Club Bàsquet Banyoles. El mural es tanca amb el logotip de Banyoles com a Ciutat del Bàsquet Català 2022. 

La inauguració del mural forma part de les activitats impulsades per l’Ajuntament i el Club Bàsquet Banyoles dins l’any de la Ciutat del Bàsquet Català. Entre altres, Banyoles ha acollit diferents competicions esportives com el Circuit català 3x3, les finals del Campionat de Catalunya júnior masculí i cadet femení, les finals de la lliga Capacitats i bàsquet al carrer. 

Ciutat del Bàsquet Català

Des de l’any 2000 ciutats com Girona, Badalona, Lleida o darrerament Balaguer han estat designades com a Ciutat del Bàsquet Català, una iniciativa de la Fundació del Bàsquet Català per reconèixer l’impuls territorial del bàsquet i també donar suport a les persones que treballen per aquest esport i els valors formatius que representa.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...