Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Instal·lació del primer parc de cal·listènia d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  14/07/2022  -  14:57

L'espai, de més de 100 metres quadrats, disposarà de paviment de cautxú i comptarà amb barres paral·leles i joc de bastons d'equilibri per a tots els nivells


Regidor d’Esports, Aniol Sellabona

Regidor d’Esports, Aniol Sellabona



La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Olot d'aquest dijous 14 de juliol ha aprovat l'adjudicació del primer parc de cal·listènia de la ciutat. La nova instal·lació esportiva, situada al parc de les Mores, serà una realitat pròximament i comptarà amb barres de paral·leles, barres inclinades per usuaris amb mobilitat reduïda, jocs de bastons d'equilibri i complex street workout amb 10 pals perquè puguin participar-hi 8 usuaris simultàniament.

El circuit de cal·listènia, conegut com street workout, consisteix en l'entrenament de totes les capacitats físiques mitjançant el pes corporal i s’hi poden incorporar diferents acrobàcies. En els darrers anys, al territori català hi ha hagut una important expansió i consolidació d'aquests tipus d'instal·lacions i s'ha demostrat la seva utilitat i ús per a la pràctica d'activitat física saludable i a l'aire lliure.

D'aquesta manera es dona resposta a una demanda ciutadana, complementant les instal·lacions esportives a l'aire lliure i pensada per a la pràctica esportiva tant individual com grupal. L'equipament s'ha ideat amb el suport del Grup Cal·listènia Olot (GCO); tindrà 108 metres quadrats; paviment de cautxú continu i previst per a la pràctica de l'esport a tots els nivells. A més, es construirà amb colors greda i verd amb la voluntat de mimetitzar- ho i integrar-lo amb l'entorn natural.

Per facilitar el seu ús, també s'hi col·locarà un cartell explicatiu vinculat amb un codi QR on s'explica cada element, la musculatura que es treballa a cada exercici a través de vídeos explicatius per al nivell inicial, mig i avançat. La instal·lació té un cost de prop de 24.000 €.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...