Notícies més llegides




Turisme


Garriguella

Garriguella recupera una reeixida Fira de la Garnatxa i el Brunyol

Turisme  -  16/04/2022  -  20:11

L’esdeveniment, que tornava als carrers del municipi empordanès després de dos anys d’absència a causa de la Covid-19, ha acollit un nombrós públic


Fira de la Garnatxa i el Brunyol / Guillem Plujà

Fira de la Garnatxa i el Brunyol / Guillem Plujà



El retorn de la Fira de la Garnatxa i el Brunyol de l’Empordà s’ha celebrat aquest divendres i dissabte per la porta gran. L’esdeveniment que té lloc a Garriguella, que enguany celebrava la seva 23a edició, tornava després de dos anys d’absència a causa de les restriccions provocades per la pandèmia de la Covid-19, i ho ha fet amb un ple absolut d’assistents. Així ho destaca la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Garriguella, Rosa Batllori: “ "Ha estat un èxit de gent i d'actuacions. En totes les activitats la gent hi ha participat, estem molt satisfets i molt contents. S'han venut molts quilos de brunyols i litres de garnatxa. La gent que ha vingut tenia moltes ganes de passejar i d'estar, un altre cop més, dins la normalitat". ”. 

L’eslògan d’aquesta edició per part del consistori era clar: “demostrar que -l’etapa pandèmica- només ha sigut un petit parèntesi”. És per això que la fira s’ha palplantat aquest 2022 al municipi alt-empordanès amb l’essència de sempre, però amb una cara renovada i un munt d’activitats que han completat les parades d’artesania, brunyols i garnatxa. 

La inauguració es va celebrar ahir divendres, 15 d’abril, als Jardins i vestíbul del Celler Trobat, amb el pregó a càrrec de Natàlia Duran, enòloga de la Cooperativa de Garriguella, i de Gemma Roig, sommelier de Mas Llunes. Tot seguit es va celebrar un concert amb la coral Gòspel ABS, que es va acompanyar d’una degustació de brunyols i garnatxa per a tothom. Tot i així, el dia estrella ha estat avui dissabte, quan la fira ha adquirit la seva dimensió més majúscula i ha compartit programa amb tallers infantils i inflables durant tota la jornada. Així, a les onze del matí s’ha fet un tast guiat de vins dolços a la Sala Sabater Furtià, a càrrec dels cellers Masetplana, Gerisena i Mas Llunes, i ja a la tarda (17h) el mateix emplaçament ha acollit un tast d’escumosos dels mateixos cellers. Paral·lelament, també s’ha celebrat un espectacle de circ (12h); una audició de sardanes amb la Cobla Principal de Garriguella (16h) i un punt final amb la batucada dels Diabòlics Músics, amb la col·laboració del Càmping Vell Empordà (18h).


Autor: Redacció


#garriguella #fira #garnatxa #brunyol


#garriguella #fira #garnatxa #brunyol





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...