Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles obre el carnet jove 'DeBNY' als joves de la comarca

Pla de l'Estany  -  08/10/2021  -  16:44

El podran demanar els i les joves de 14 a 30 anys que tindran avantatges a comerços i equipaments municipals


Ajuntament de Banyoles

Ajuntament de Banyoles



L'Ajuntament de Banyoles obre el nou Carnet Jove #deBNY als joves de la comarca. A partir d'ara, i a banda dels de Banyoles que ja podien sol·licitar-ho, també la població jove de la resta de municipis del Pla de l'Estany es podrà beneficiar de descomptes i avantatges a comerços, serveis i equipaments municipals. La iniciativa pretén reforçar el teixit comercial de proximitat i compta amb el suport del Consell Comarcal del Pla de l'Estany i l'Associació Banyoles Comerç i Turisme.

El Carnet Jove #DeBNY, inclòs dins el Pla Local de Joventut de Banyoles, es va presentar a finals de l'any passat i pretén facilitar que els i les joves gaudeixin d'una eina que els permeti obtenir descomptes i promocions al teixit comercial de la ciutat. A més de descomptes en comerços, també poden obtenir avantatges per a les entrades als espectacles d'arts escèniques. Des de que es va posar en funcionament, un centenar de joves l'han sol·licitat i s'hi han adherit més d'una vintena de comerços.

Ara, i amb l'objectiu de reforçar la iniciativa, s'ha arribat a un acord amb el Consell Comarcal del Pla de l'Estany perquè el carnet jove s'obri a la resta de municipis de la comarca. La regidora de Joventut, Gemma Feixas, ha destacat que "l'objectiu és donar un nou impuls a aquesta iniciativa i a poc a poc anar-la fent gran perquè també se'n puguin beneficiar els joves dels altres municipis que segurament fan una part del seu dia a dia a Banyoles". Per la seva banda, el conseller comarcal de Promoció Econòmica, Oriol Serrà, ha remarcat que "el fet de fer extensiva aquesta iniciativa a tota la comarca és un pas important i suposa una acció integradora per als i les joves del Pla de l'Estany i també per al comerç de proximitat".

Per últim, la presidenta de l'Associació Banyoles Comerç i Turisme Dolors Busquets ha destacat que la iniciativa "és una molt bona proposta perquè és als joves a qui els costa més comprar al comerç i a la restauració locals". L'objectiu, segons ha explicat Dolors Busquets, és que s'hi adhereixin més establiments associats a l'entitat per ampliar l'oferta de descomptes i avantatges del carnet.

Com obtenir-lo

El nou Carnet Jove #DeBNY es pot sol·licitar a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Banyoles, omplint el formulari que trobaran i es rebrà en format digital. A la mateixa pàgina web s'hi poden consultar els avantatges que estan lligats al carnet i també es poden adherir a la iniciativa els establiments comercials que vulguin participar-hi.

Pel que fa als i les joves de la resta de municipis, poden obtenir el seu carnet jove presentant sol·licitud al seu ajuntament, al mateix Consell Comarcal o bé a l'Ajuntament de Banyoles o bé en línia. El Carnet Jove #DeBNY és personal i intransferible i té una vigència de dos anys


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...