Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge i Sant Antoni

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni contractarà tres joves titulats en pràctiques

Baix Empordà  -  02/09/2021  -  18:08

L’objectiu és fomentar la incorporació dels joves al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps


Ajuntament de Calonge

Ajuntament de Calonge



L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni contractarà a tres joves titulats que busquen una primera experiència professional. Aquestes contractacions formen part del projecte impulsat per la Unió Europea i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), per facilitar l’accés als joves al mercat de treball i, d’aquesta manera, lluitar contra l’atur juvenil. 

L’Ajuntament té oberts tres processos destinats a joves menors de 30 anys beneficiaris del programa Garantia Juvenil. Així doncs, es cerquen tres perfils amb les titulacions següents o amb estudis relacionats: 

Tècnic/a de suport comunicació: Cicle Formatiu en Marketing i Publicitat o Títol Universitari de Grau o Diplomat en Periodisme, Ciències de la Informació, Comunicació Audiovisual o altres assimilables.

Tècnic/a de suport cultura, ensenyament, joventut i festes: Diplomatura universitària de l'àmbit cultural, educatiu, humanístic o similar. Possessió d’un títol de Tècnic superior en animació sociocultural i turística (CFGS),  o acreditar la possessió del Certificat de professionalitat de dinamització comunitària, animació sociocultural i turística o Grau Universitari gestió i administració pública, art i gestió de patrimoni artístic, humanitats i estudis culturals o altres assimilables.

Tècnic/a d’igualtat: Grau universitari en sociologia, psicologia, estudis socials, integració social, educació social, o cicles superiors d’estudis socioculturals de gènere, estudis de promoció d’igualtat o similars. 

Els requisits per poder participar en el procés de selecció són: tenir màxim 29 anys, estar inscrit a l’Oficina de Treball com a Demandant d’Ocupació No Ocupat (DONO) i al Programa de Garantia Juvenil, complir les condicions per contractació en pràctiques i no haver participat en les convocatòries 2019 o 2020. 

Cada jove contractat comptarà amb la supervisió d’un tutor per avaluar la tasca desenvolupada. Els contractes tindran una durada de sis mesos a jornada completa, i la incorporació serà el 30 de setembre del 2021

Els interessats/des poden enviar el currículum a joventut@calonge.cat


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...