logo
Imprimir
02-09-2021 | 18:08hs
•BAIX EMPORDà

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni contractarà tres joves titulats en pràctiques

L’objectiu és fomentar la incorporació dels joves al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni contractarà a tres joves titulats que busquen una primera experiència professional. Aquestes contractacions formen part del projecte impulsat per la Unió Europea i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), per facilitar l’accés als joves al mercat de treball i, d’aquesta manera, lluitar contra l’atur juvenil. 

L’Ajuntament té oberts tres processos destinats a joves menors de 30 anys beneficiaris del programa Garantia Juvenil. Així doncs, es cerquen tres perfils amb les titulacions següents o amb estudis relacionats: 

Tècnic/a de suport comunicació: Cicle Formatiu en Marketing i Publicitat o Títol Universitari de Grau o Diplomat en Periodisme, Ciències de la Informació, Comunicació Audiovisual o altres assimilables.

Tècnic/a de suport cultura, ensenyament, joventut i festes: Diplomatura universitària de l'àmbit cultural, educatiu, humanístic o similar. Possessió d’un títol de Tècnic superior en animació sociocultural i turística (CFGS),  o acreditar la possessió del Certificat de professionalitat de dinamització comunitària, animació sociocultural i turística o Grau Universitari gestió i administració pública, art i gestió de patrimoni artístic, humanitats i estudis culturals o altres assimilables.

Tècnic/a d’igualtat: Grau universitari en sociologia, psicologia, estudis socials, integració social, educació social, o cicles superiors d’estudis socioculturals de gènere, estudis de promoció d’igualtat o similars. 

Els requisits per poder participar en el procés de selecció són: tenir màxim 29 anys, estar inscrit a l’Oficina de Treball com a Demandant d’Ocupació No Ocupat (DONO) i al Programa de Garantia Juvenil, complir les condicions per contractació en pràctiques i no haver participat en les convocatòries 2019 o 2020. 

Cada jove contractat comptarà amb la supervisió d’un tutor per avaluar la tasca desenvolupada. Els contractes tindran una durada de sis mesos a jornada completa, i la incorporació serà el 30 de setembre del 2021

Els interessats/des poden enviar el currículum a joventut@calonge.cat




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/155627_lajuntamentdecalongei-antantonicontractaratre-jove-titulat-enpractique--2.htm