Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles fa balanç dels dos primers anys de mandat

Pla de l'Estany  -  28/06/2021  -  17:45

L'aprovació del POUM i del projecte de reforma del Museu Arqueològic, entre els projectes destacats d'un mandat marcat per la Covid-19


Ajuntament de Banyoles

Ajuntament de Banyoles



L'Ajuntament de Banyoles ha fet avui balanç dels dos primers anys d'aquest mandat. Entre els projectes més destacats, el govern municipal hi situa l'aprovació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i del projecte de reforma del Museu Arqueològic, però també la gestió de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, que ha condicionat la primera part del mandat.

En roda de premsa, l'alcalde Miquel Noguer ha recordat que "tot el que havíem previst per executar en aquest mandat es va haver de modificar amb l'esclat de la pandèmia, que ens va obligar a canviar totes les previsions". En aquest sentit, Noguer ha destacat que "des del primer moment ens vam encarregar de la gestió de la pandèmia, donant suport als centres residencials, comprant testos, fent desinfeccions d'equipaments i de la via pública, amb suport a empreses i treballadors o amb ajudes a comerços i empreses afectades". Entre altres, ha recordat que s'han invertit uns 170.000 euros en ajudes als establiments afectats pels diferents tancaments per la gestió de la pandèmia.

"Malgrat tot això, però, hem procurat no deixar l'activitat municipal i l'activitat important per a la ciutat", ha afegit l'alcalde de Banyoles que ha destacat com a projectes significatius d'aquests dos primers anys de mandat l'aprovació definitiva a finals de l'any passat del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i l'aprovació del projecte de reforma del Museu Arqueològic, i també l'execució d'obres com la reforma del barri del Barral, la reforma de la plaça dels pisos de 'la Caixa', la millora del sanejament al carrer Llibertat o les obres de millora del tercer tram del rec Major.

L'alcalde també ha destacat el desplegament de la fibra òptica, millores a la via pública, l'aprovació del pla de dinamització comercial o de la nova marca turística de ciutat, la compra de l'edifici de Can Tarradas, que actualment acull la primera exposició oberta al públic; o la recuperació de la programació estable de cinema, entre altres.

En aquest sentit, Miquel Noguer ha destacat que "malgrat aquest any complex, s'ha fet un esforç per atendre les persones i que la ciutat continuï endavant mantenint el ritme d'inversions i de manteniment de la via pública, el suport a la promoció econòmica de la ciutat, el suport a les entitats culturals, socials, de comerciants o esportives a través de diferents convenis per contribuir a la seva promoció...". A més, ha afegit que "esperem en aquesta segona part de mandat anar recuperant la normalitat en tots els àmbits de ciutat i poder acabar d'impulsar aquelles inversions i projectes amb els quals estem treballant".


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...