Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles finalitza les obres d'urbanització del darrer tram del carrer Divina Pastora

Pla de l'Estany  -  22/02/2021  -  12:53

Les obres han suposat una inversió de més de 150.000 euros


Ajuntament de Banyoles

Ajuntament de Banyoles



L'Ajuntament de Banyoles ha finalitzat les obres d'urbanització del darrer tram del carrer Divina Pastora, entre els carrers Mossèn Baldiri Reixac i Mossèn Constans. Els treballs han suposat una inversió de 153.504,50 euros.

Les obres han permès urbanitzar el carrer amb la construcció de voreres, la millora del ferm i la renovació de l'enllumenat i de l'arbrat. El nou disseny del carrer s'ha fet d'acord amb els veïns i veïnes afectats, a través de reunions per definir la urbanització d'aquest darrer tram del carrer Divina Pastora. L'alcalde Miquel Noguer ha destacat que "ens satisfà enormement que el projecte d'urbanització s'hagi executat d'acord amb els veïns i veïnes".

A més, a la cruïlla amb el carrer Baldiri Reixac s'han realitzat treballs de millora del sanejament amb la substitució del tub de sanejament en aquest tram, que estava malmès i havia provocat l'esfondrament del ferm.

Els treballs d'urbanització han permès també consolidar el carrer Divina Pastora com una de les vies de connexió entre el Barri Vell i l'Estany, a través del barri del Barral. El carrer s'ha senyalitzat com a zona de prioritat per a vianants, on els vehicles han de circular a 10 km/h i on la bicicleta té prioritat en els dos sentits de circulació. A més, s'ha construït un pas elevat

al carril per a bicicletes al passeig Mossèn Constans que dona entrada al carrer. Les obres d'urbanització del darrer tram del carrer Divina Pastora han suposat una inversió de 96.695 euros, mentre que en els treballs de reparació del sanejament s'han invertit 56.809,50 euros. Les obres s'han finançat amb fons municipals i el projecte i la direcció de les obres ha anat a càrrec dels tècnics municipals.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...