Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Millores i conservació a les instal·lacions esportives d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  08/02/2021  -  12:06

Les principals accions han estat vinculades amb reparacions d'equipaments, canvis d'aparells, actualitzacions i millores dels serveis


El regidor d’Esports, Aniol Sellabona

El regidor d’Esports, Aniol Sellabona



Seguint amb l'aposta de millora qualitativa contínua dels equipaments esportius que porta a terme l'Ajuntament d'Olot, el Consistori ha invertit 160.779,12 euros en actuacions de condicionament, millora i conservació de les instal·lacions esportives municipals aquest 2020. Unes xifres que coincideixen aquest dilluns 8 febrer amb la reobertura de gimnasos i de les instal·lacions i equipaments esportius seguint els canvis en les normatives sanitàries i de seguretat per la COVID-19.

En concret, els equipaments a l'aire lliure reobren a partir d'avui amb un aforament màxim del 50%, amb control d'accés i en grups de màxim 6 persones. En el cas de les instal·lacions interiors i gimnasos s'ha establert l'aforament màxim del 30% amb limitació a 6 persones i obligatorietat de l'ús de mascareta en activitats grupals. Al mateix temps també s'han reprès les competicions que donen accés a categories estatals.

Tal com detalla el regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Olot, Aniol Sellabona, davant les dades i la situació epidemiològica per la COVID-19 les activitats esportives municipals es continuaran fent de forma telemàtica fins al 15 de febrer. "Treballem amb la voluntat d'acompanyar a tots els esportistes – professionals i amateurs – perquè ningú abandoni les seves pràctiques esportives i, alhora, estant al costat dels clubs perquè puguem retrobar-nos un cop s'hagi superat aquesta situació", ressalta.

Algunes de les actuacions de millora més importants d'aquest 2020 són el canvi de la caldera, l'acumulador i la instal·lació d'un nou servei d'aigua calenta al Pla dels Llacs (unes inversions que han suposat una inversió de 76.233,47 €), la col·locació d'una geomalla per evitar despreniments als camps de futbol del Morrot així com la millora en el sistema de filtratge i neteja d'aigua de la Piscina Municipal (5.379,69 €), entre moltes altres. A grans trets, la majoria d'accions s'han focalitzat en reparacions, compra de nous equipaments i aparells, actualitzacions, repintats i l'adquisició de nous elements per a oferir una millora en els serveis de la ciutat.

Cal tenir present que aquest 2020 les instal·lacions esportives municipals van haver d'aturar la seva activitat arran les mesures de seguretat fixades per contenir la crisi sanitària arran la pandèmia de la COVID-19 i, davant la situació actual, es recomana màxima prudència.

Avui dia, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Olot porta a terme una desena activitats dirigides tals com ioga suau, gimnàstica suau i gimnàstica de manteniment, natació, aiguagim, ioga per adults, FBC, pilates i hipopressius, zumba i col·labora amb una quarantena entitats amb la voluntat de dinamitzar i potenciar la pràctica esportiva entre la ciutadania. De cara a aquest 2021, la voluntat és continuar impulsant un nou paquet d'actuacions de conservació i millora per continuar oferint els millors serveis esportius a la ciutadania.



#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...