Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Aquesta setmana s'han iniciat els nous tallers per la millora de les competències digitals en la recerca de feina

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  04/11/2020  -  15:31

Aquest conjunt de formacions són una de les accions incloses dins del Pla per la Reactivació Econòmica i d'Ocupació d'Olot i La Garrotxa que es va establir per donar resposta a les necessitats detectades arran de la crisi provocada per la pandèmia a la ciutat




Les primeres sessions ha tingut lloc aquest dilluns 2 de novembre amb dos tallers presencials d'introducció a les TIC, adreçats a aquelles persones sense coneixements previs en les eines TIC i que, per tant, no disposen dels coneixements i sovint tampoc dels mitjans per a realitzar-los en línia. La resta de tallers es realitzaran de nou en format webinar en directe, i s'inicien aquest dimecres 4 de novembre amb temàtiques diverses: cercar feina amb el teu dispositiu, noves formes de trobar feina en línia, les xarxes socials per trobar feina, com fer un bon ús de les plataformes de videoconferència i com fer-ho amb seguretat, com realitzar un bon videocurrículum...).

La formació finalitza el 24 de novembre amb el taller; Noves oportunitats laborals gràcies a les TIC que pretén fer una primera pinzellada per tal de destacar diferents possibles ocupacions dins el sector tecnològic que poden obrir noves oportunitats laborals als seus participants. Aquest darrer vol ser una prèvia a les noves sessions que es realitzaran dins el projecte Garrotxa Digital Talent que iniciaran el dilluns dia 16 de novembre a les 17:30 amb l'objectiu de donar a conèixer els camps amb més futur dins el món digital.

Tots els tallers són gratuïts i tenen una durada d'una hora i mitja. Les inscripcions tant pels tallers en capacitació digital com els nous formats englobats dins el Garrotxa Digital Talent es poden realitzar a la pàgina web de la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot https://fes.olot.cat/que-fem/cursos/

Des de l'Àrea d'ocupació s'ha apostat per oferir una nova oferta formativa que a més dels cursos esmentats per ajudar a l'usuari a anar integrant les noves tecnologies ja no només en la recerca de feina sinó també en el seu dia i a dia i en la possibilitat de convertir-ho en una sortida laboral davant la creixent demanda de persones formades en els diferents camps tecnològics. També s'ha treballat en una oferta més adreçada a millorar les habilitats i les capacitats per afrontar la situació actual provocada per la pandèmia. Es tracta de cursos que ajuden a l'usuari en la gestió de les emocions i en la consecució dels seus objectius: des de com millorar la comunicació o fomentar la improvisació i la creativitat a com gestionar les emocions o gestionar el canvi de manera resilient entre d'altres.

Aquesta setmana (concretament aquest dimecres 4 de novembre a les 10h) s'ha realitzat un taller adreçat a persones en situació d'atur, majors de 50 anys, on s'han mostrat les eines i accions possibles per mostrar i aprofitar l'experiència i els coneixements adquirits al llarg de la trajectòria laboral com un benefici clau dins l'empresa contractant.


Tots aquests tallers volen donar resposta a les necessitats i situacions detectades aquests últims mesos a l'Àrea d'Ocupació de DinàmiG.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...