Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles inicia una nova edició del programa 'Eduquem en família'

Pla de l'Estany  -  28/09/2020  -  14:17

Dimecres es farà la primera xerrada del curs amb una sessió en línia amb la psicòloga Mercè Conangla sobre emocions en temps de Covid




Aquest dimecres s'iniciarà l'11a edició del programa 'Eduquem en família', un projecte per compartir experiències de formació i sensibilització sobre educació per a les famílies. El nou curs de l''Eduquem en família' començarà amb una xerrada online sobre la gestió de les emocions en els temps actuals.

'Estima'm perquè me'n pugui anar: eines d'ecologia emocional per viure en temps de Covid' anirà a càrrec de la psicòloga clínica i educativa, infermera i escriptora i cocreadora del model d'ecologia emocional, Mercè Conangla. Conangla reflexionarà sobre el moment present en què la incertesa ha passat a ser la normalitat i a plantejar eines per generar espais on cada infant i jove pugui accedir als recursos emocionals que els permeti construir amb confiança i no des de les pors una vida amb sentit.

La sessió es farà en directe i en línia aquest dimecres 30 de setembre a 2/4 de 9 del vespre per l'aplicació Zoom i s'hi podrà accedir a través del bloc educacio.banyoles.cat.

Eduquem en família
El projecte 'Eduquem en família' s'ha consolidat com un projecte de ciutat per compartir experiències de formació i sensibilització sobre educació per a les famílies. El programa està organitzat per les diferents associacions de mares i pares d'alumnes dels centres educatius de Banyoles, des de l'escola bressol fins a secundària, amb el suport del Servei d'Educació de l'Ajuntament.

Per aquest curs escolar, el programa incorpora nous formats i maneres de fer per mantenir l'essència del projecte i adaptar-se a les circumstàncies actuals.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...