Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles obre dissabte la temporada de bany a l'Estany

Pla de l'Estany  -  04/06/2020  -  14:29

Es restringirà i limitarà l'accés a la zona de la Caseta de Fusta per garantir l'aforament màxim i s'ha reforçat la neteja i desinfecció




La temporada de bany a l'Estany de Banyoles s'obrirà aquest dissabte i s'allargarà aquest any fins al 20 de setembre. L'Ajuntament de Banyoles, que regula el bany a les zones autoritzades a l'Estany, ha establert diferents mesures addicionals per la Covid-19 per aquesta temporada.

A la zona de bany públic de la Caseta de Fusta, des d'aquesta setmana s'estan portant a terme les tasques per condicionar l'espai amb la col·locació de les boies que delimiten la zona de bany, que és d'uns 30 metres des de la riba. Com a mesures addicionals per la crisi sanitària generada per la Covid-19, s'establirà un control de l'espai i limitació de l'aforament.

En aquest sentit, i a partir d'aquest dissabte, coincidint amb la fase 2 de desconfinament, l'Ajuntament limitarà a 90 persones l'aforament previst a la Caseta de Fusta. També estaran tancades les dues fonts públiques que hi ha l'espai, seguint les restriccions establertes per les autoritats sanitàries.

A més, durant tota la temporada de bany es reforçaran les tasques de neteja, desinfecció, manteniment i jardineria, tant de l'espai com dels lavabos públics que hi ha a l'entorn de la Caseta.

També s'ha reforçat el servei de vigilància, salvament i socorrisme, establint un únic horari d'obertura per tota la temporada d'estiu amb l'objectiu de facilitar el bany a la Caseta de Fusta. L'horari només es reduirà a partir de setembre, quan habitualment baixa també l'afluència de banyistes a l'espai.

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Banyoles i Batlle d'Aigües, Albert Tubert, ha destacat que "en les darreres setmanes hem treballat estretament amb l'Agència Catalana de l'Aigua per definir les mesures que calia aplicar per garantir el bany a l'Estany".

L'horari d'accés a la zona de bany de la Caseta de Fusta serà de 2/4 d'11 del matí a 2/4 de 9 del vespre des d'aquest dissabte fins al 31 d'agost. De l'1 al 20 de setembre, l'horari serà de les 11 del matí a les 7 de la tarda.

 


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (1)

Diana 2020-06-05 11:00:12

:-em sembla molt be



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...